Emre Yetkin kimdir?

Emre Yetkin kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ne iş yapar, eski eşi, dizileri? Burcu Biricik’in eşi Emre Yetkin kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

PAYLAŞ
Emre Yetkin kimdir?
  • 0
  • 5265
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Emre Yetkin
Doğum tarihi: 1983
Doğum yeri: İstanbul
Boyu: 1.73 cm
Kilo: 75 kg
Burcu: Bilinmiyor
Eğitim durumu: Üniversite
Medeni hali: Evli (Burcu Biricik ile)
Meslek: İş Adamı, Reklamcı
İnstagram hesabı için tıklayın.

Emre Yetkin nereli? Kaç yaşında?

Emre Yetkin kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Emre Yetkin ne iş yapar, doğum tarihi? Emre Yetkin sevgilisi, eşi kim? Emre Yetkin Burcu Biricik ne zaman evlendi? Emre Yetkin eski eşi? Nerede oturuyor? Burcu Biricik eşi kimdir? Emre Yetkin dizileri? Burcu Biricik’in eşi Emre Yetkin kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Emre Yetkin hayatı ve biyografisi

Emre Yetkin Türk reklamcı. Oyuncu Burcu Biricik ile evlidir. Aynı zamanda eşi Burcu Biricik’in menajeridir. Türkiye’de reklam çalışmaları ile tanınmaktadır.

Emre Yetkin ne iş yapar, doğum tarihi

Emre Yetkin 1983 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Korkmaz Yiğit Anadolu Lisesi ve ardından Özel Evrim Lisesi’ni tamamladıktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Kadir Has Üniversitesi İngilizce işletme bölümünde sürdürdü ve mezun oldu.

Emre Yetkin eski eşi

Emre Yetkin mesleki kariyerine ilk olarak Best Fm’de adım attı. Ardından çeşitli reklam çalışmaları yaptı. Magazin dünyasında ilk kez Gamze Karaman ile yaşadığı aşk ile gündeme geldi. Emre Yetkin dizileri ile sinema filmleri ile ciddi bir kitleye sahip olan oyuncu Burcu Bircik ile 2016 yılında nikah masasına oturdu. Reklamcı Emre Yetkin Burcu Biricik ile düğün davetiyesi için beğendikleri film ’50 First Dates’in afişinden ilham alarak hazırlamışlardır. Emre Yetkin eşi Burcu Biricik’in aynı zamanda menajerliğini de yapmaktadır.

Emre Yetkin Burcu Biricik evliliklerinden henüz çocukları yoktur. Emre Yetkin gerek eşi Burcu Biricik ile gerek tek başına seyahat etmeyi çok sevmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!