Can Urgancıoğlu kimdir, ne iş yapıyor, hangi dizide oyunuyor, boyu?

PAYLAŞ
Can Urgancıoğlu kimdir, ne iş yapıyor, hangi dizide oyunuyor, boyu?
  • 0
  • 6152
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Can Urgancıoğlu kimdir, ne iş yapıyor, hangi dizide oyunuyor, kaç yaşında, boyu, sevgilisi? Can Urgancıoğlu Yargı’da hangi rolde oynuyor? Kaan Urgancıoğlu’nun kardeşi var mı? Can Urgancıoğlu kısaca hayatı vikipedi kaynaklı biyografi bilgileri haberimizde…

Can Urgancıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında?

Can Urgancıoğlu iş danışmanı ve oyuncudur. Dizi ve sinema oyuncusu Kaan Urgancıoğlu kardeşidir. 1990 yılında İzmir’de doğdu. Can Urgancıoğlu abisi Kaan Urgancıoğlu’na benzerliğinin yanı sıra 2015 yılında karşılıklı rol aldığı Kara Sevda dizisindeki rolü ile adından söz ettirmeyi başardı. 

Can Urgancıoğlu hayatı ve biyografisi

Can Urgancıoğlu 1990 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Eğitim hayatına İzmir’de başladı. Varlıklı bir ailenin evladı olarak dünyaya gelen Can Urgancıoğlu aynı zamanda Türkiye ve dünyaca tanınan dizi ve sinema oyuncusu Kaan Urgancıoğlu’nun kardeşidir.

Liseyi tamamladıktan sonra üniversite eğitimine ilk olarak Fox School of Business at Temple University’de İşletme bölümünde eğitim gördü. Ardından Koç Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünde tamamladı.

Kaan Urgancıoğlu Can Urgancıoğlu

Can Urgancıoğlu Kaan Urgancıoğlu ile benzerliği ile dikkat çekmektedir. 2015 yılında Kara Sevda adlı dizide abisi Kaan Urgancıoğlu ile ilk kez kameraların karşısına geçti ve karşılıklı oynadı. Dizide tıp teknisyenini canlandırdı. Kaan Urgancıoğlu sevgilisi Zeynep Oymak Can Urgancıoğlu için oyunculuk konusunda destek vermektedir.

Can Urgancıoğlu günümüzde iş danışmanı olarak kariyerini sürdürmekte olup zaman zaman abisi Kaan Urgancıoğlu ile basına ve sosyal medyaya pozlar vermektedir. 2023 yılında rol aldığı her hangi bir dizi film projesi ise bilinmiyor.

Can Urgancıoğlu boy kilo ve hangi burç?

Can Urgancıoğlu boyu 1.71 cm kilosu 70 kg ve burcu Oğlak.

Can Urgancıoğlu sevgilisi

Can Urgancıoğlu sevgilisi, aşk hayatı ve özel yaşamı hakkında bilgiler kısıtlıdır. Can Urgancıoğlu Kaan Urgancıoğlu kardeşi kimdir, kaç yaşında, boyu, yaşı, sevgilisi, oynadığı diziler kısaca hayatı ve biyografi bilgilerini derledik.

Can Urgancıoğlu dizileri ve filmleri

Can Urgancıoğlu oynadığı diziler? Can Urgancıoğlu hangi dizilerde oynadı?

  • 2015 Kara Sevda (Tıp Teknisyeni)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!