Kübra Batuhan kimdir, yaşı, ayrıldı mı, güzellik merkezi, çocuğu var mı?

Kübra Batuhan çifti kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, sevgilisi? Kübra Batuhan boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Kübra Batuhan kimdir, yaşı, ayrıldı mı, güzellik merkezi, çocuğu var mı?
  • 0
  • 8265
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Kübra Batuhan kimdir, kaç yaşında, boyu, ayrıldı mı, neden ayrıldı, güzellik merkezi ve çocuğu var mı? Kübra Batuhan kısaca hayatı vikipedi kaynaklı biyografi bilgileri haberimizde…

Kübra Batuhan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Kübra Batuhan sosyal medya fenomeni çifttir. Kübra Kuş Batuhan Canpolat birleşiminden oluşmuştur. Kübra Kuş 20 Mayıs 2001 tarihinde doğdu.  Günümüz itibari ile yaşı 20 yaşındadır. Batuhan Canpolat 2000 tarihinde doğdu. Günümüz itibari ile yaşı 21 yaşındadır. Kübra Batuhan sosyal medya üzerinden paylaştıkları içeriklerle tanınmaya başladı.

Kübra Batuhan hayatı ve biyografisi

Kübra Kuş 20 Mayıs 2001 yılında İstanbul’da doğdu. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Memleketi aslen bilinmiyor. Nişanlısı Batuhan Canpolat 2000 yılında doğdu. Memleketi aslen Sivas’tır.

Kübra Kuş kendi ismini taşıdığı Kübra Kuş Desing isimli butiğe sahiptir. Sürekli nişan kombinleri ile takipçilerinin karşısına çıkan Kübra Kuş Nişan Kız lakabını almıştır. Kübra Batuhan 6 yıllık birliktelikleri ardından 2020 yılında 15 Ağustos tarihinde nişanlandı. Yakın bir tarihte nikah masasına oturdu çift.  Kübra Kuş ve Batuhan Canpolat çifti 2021 yılında evlendi.

Kübra Batuhan çifti fenomen olarak özellikle de kombinler konusunda ciddi bir kitleye sahiptirler. Günümüzde 1 milyonun izerinde takipçileri bulunan genç fenomenler paylaşımlarını ve sahip oldukları butiğin işlemeciliğini sürdürmektedirler.

Kübra Batuhan boy kilo ve hangi burç?

Kübra Batuhan boyu Kübra Kuş boyu 1.60 cm  kilosu 52 kg burcu İkizler.

Batuhan Canpolat boy kilo ve hangi burç?

Batuhan Canpolat boyu 1.80 cm  kilosu 74 kg burcu İkizler.

Kübra Batuhan çifti kaç yaşında, yaşları, eski halleri, evli mi, nişan, düğün, söz, yapıldı mı, evlendi mi? Kübra Kuş ve Batuhan Canpolat hakkında merak edilen detayları derledik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!