Ceyhun Kazancı

Ceyhun Kazancı kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, hangi takımlı, ne iş yapıyor, eşi? Ceyhun Kazancı boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Ceyhun Kazancı
  • 0
  • 4983
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Ceyhun Kazancı kimdir, kaç yaşında, nereli?

Ceyhun Kazancı Beşiktaş’ın Temmuz 2021 tarihi itibari ile yeni futbol direktörüdür. 1979 yılında İstanbul’da doğdu. 42 yaşındadır. Passolig Genel Müdürüdür. Aynı zamanda Çaykur Rizespor yönetiminde Genel Sekreter olarak görev aldı.

Ceyhun Kazancı hayatı ve biyografisi

Ceyhun Kazancı 1979 yılında İstanbul’da doğdu. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Galatasaray Lisesini 1998 tarihinde tamamladıktan sonra üniversite eğitimine Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde sürdürdü ve 2003 yılında mezun oldu.

Ceyhun Kazancı boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi

Ceyhun Kazancı profesyonel olarak mesleki kariyerine 2011 yılında Procas Sportif Danışmanlık Menajerlik şirketinde çalışarak adım attı. Ardından 2012 yılında IMG Doğuş’ta stat ve arena projesinde direktör olarak görev aldı. 2013 yılında Asset Sportif’te 1 yıl genel menajer asistanlığı görevinde bulundu.

2016 yılında Passolig Genel Müdürü olarak çalışmaya başladı. Aynı zamanda Çaykur Rizespor yönetiminde Genel Sekreter olarak görev alan isim oldu. Ceyhun Kazancı  Temmuz 2021 tarihinde Beşiktaş’ın siyah beyazlı futbol takımının yeni ve çiçeği burnunda futbol direktörü oldu.

Ceyhun Kazancı boy, kilo ve hangi burç?

Ceyhun Kazancı boyu, kilosu, burcu güncellenecektir.

Ceyhun Kazancı hangi takımlı?

Ceyhun Kazancı’nın geçmişten bu güne siyah beyazlı Beşiktaş taraftarı olduğu belirtilmektedir.

Ceyhun Kazancı ne iş yapıyor, serveti?

Ceyhun Kazancı mesleki kariyerine ilişkin bilgiler yukarıda yer almaktadır. Ancak serveti hakkında bir rakam telaffuz etmek mümkün değildir.

Ceyhun Kazancı evli mi, kiminle evli, eşi?

Ceyhun Kazancı özel yaşamı, sevgilisi, evli mi, eşi kimdir gibi sorular internet kaynaklarında yer alamamaktadır. Ceyhun Kazancı kimdir, kaç yaşında, nereli, Ceyhun Kazancı hangi takımlı, ne iş yapıyor Rizespor ve Beşiktaş’ta görev aldı. Ceyhun Kazancı hayatı, vikipedi kaynaklı biyografi bilgilerini derledik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!