Şevval Şirin

Şevval Şirin kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, evli mi, eşi, sevgilisi? Şevval Şirin boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Şevval Şirin
  • 0
  • 2483
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Şevval Şirin kimdir, kaç yaşında nereli?

Şevval Şirin muhabir, spiker ve haber programı sunucusudur. 1996 yılında İstanbul’da doğdu. Günümüz itibari ile 25 yaşındadır. Şevval Şirin muhabirlik yaptığı dönemlerde ünlüler ve sahte ilaç adlı haber dosyası ile tanındı ve ödüle layık görüldü. Kanal D haber sunucusu Şevval Şirin 2021 yılında Kanal D hafta sonu haberlerini sunması ile gündeme geldi.

Şevval Şirin hayatı ve biyografisi

Şevval Şirin 1996 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim ve öğretim hayatına İstanbul’da başladı. Lise eğitimini Aydın Doğan İletişim Lisesi’nde tamamladıktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Beykent Üniversitesi Televizyon Gazeteciliği ve Programcılığı bölümünde devam etti ve mezun oldu.

Şevval Şirin boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri

Şevval Şirin televizyonculuk kariyerine 2013 yılında CNN Türk televizyonunda staj yaparak inşa etmeye başladı. Aradan geçen 3 yılın ardından profesyonel mesleki kariyerine Kanal D haber merkezinde muhabirlik yaparak adım attı. 2020 yılında Ünlüler ve Sahte İlaç haber dosyası ile başarılı haberciliğe imza attı ve hayatı bir anda değişmeye başladı. Bu haberle TGC Genel Sekreter Yardımcısı Hakan Güldağ’dan ödül aldı. Şevval Şirin aynı yıl İstanbul Esenyurt’ta bir okuldaki taciz iddiaları sonrasında polisler tarafından gözaltına alınması ile gündeme geldi.

2021 yılında Kanal D ekranlarında Kanal D hafta sonu haberlerini sunan Şevval Şirin başarı grafiğini günden güne yükseltmektedir.

Şevval Şirin boy kilo ve hangi burç?

Şevval Şirin boyu 1.66 cm kilosu 56 kg burcu Oğlak.

Şevval Şirin evli mi, eşi, sevgilisi kim?

Şevval Şirin sevgilisi, aşk hayatına ilişkin bilgiler kısıtlıdır. Şevval Şirin evlimi, sevgilisi kim sorularının yanıtları güncellenecektir. Şevval Şirin kimdir, evli mi, nereli, yaşı, boyu, biyografi ve vikipedi bilgilerini çeşitli kaynaklardan sizler için derledik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!