Danla Bilic Kimdir?

PAYLAŞ
Danla Bilic Kimdir?
  • 0
  • 5793
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Danla Bilic Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Kısa Biyografi

Danla Bilic kimdir? Danla Bilic Sinan Binay oyunu uzun süredir konuşulan konular arasında yerini alırken, Danla Bilici ruj markasını ilerletmekte ve bu konuda sınır engel tanımıyor. Ülkemizde fenomen olmak kolay mı zor mu gelin hep birlikte youtube fenomenlerine ve sosyal medya fenomenlerinin gittiği yollara bakalım.

Biyografi bölümümüzde çok merak edilen yönleri ile sosyal medya fenomeni Danla Bilic yer alıyor. Danla Bilic haberleri ve tüm detayları haber detayımızda. Peki, Danla Bilic kimdir, kaç yaşında?

Danla Bilic kimdir boyu kilosu ne kadar? 1.65 cm boyunda olan Danla Bilic 61 kilodur. Danla Bilici’i popüler yapan? Danla Bilic Kimdir gerçek adı nedir diye merak edenler için gerçek ismi Neslihan Damla Akdemir. Danla Bilic kimdir youtube da nasıl oldu da birden rekor paralar kazanmaya başladı?

Danla Bilic Kerimcan Durmaz ile “Şey Dermişim”

Danla Bilic şu sıralar Kerimcan Durmaz ile “Şey Dermişim” youtube kanalında yer almaktadır. Ancak gelin daha öncesine bakalım.

Danla Bilic ruj markası ile istenilen seviyeye ulaştı. Danla Bilic ruju ile paralar kazanmaya başladı. Danla Bilic cinsiyet değiştirdi şeklinde iddialar atılmıştı. Danla Bilic erkek hali gibi aramalar yapanlar sonradan korkunç bir gerçekle yüz yüze kaldılar. Danla Bilic erkek miydi peki?  Bu durum sadece reklam amaçlı olduğu iddia edilmektedir. Danla Bilic gerçekleri haberimizde. Danla Bilic Çerkes mi sorusu yanıtını henüz bulamadı. Danla Bilic dövmesi ile de ön plana çıkmıştır. Danla Bilic geçmişi sırlarla dolu bir insan.  İşte çok merak edilen Danla Bilic hayatı.

Danla Bilic, yani asıl adı ile Neslihan Damla Akdemir 5 Ekim 1994 tarihinde Kütahya’da dünyaya geldi. İlkokul ve lise eğitimini Kütahya’da tamamladıktan sonra üniversite eğitimini Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü sürdürmeye devam etmektedir. Danla Bilic YouTube’da paylaşmış olduğu makyaj videoları ile bir kitle sahibi olmuştur. Twitter’da futbolcuları trollemesiyle ismini duyurmaya başlamıştır. Bir dönem  Trans birey olduğunu ifade ederek sosyal medya kullanıcılarını kandırmıştır.

“Youtube üzerinden ciddi paralar kazandıktan sonra kendi makyaj markasını oluşturarak internet üzerinden satışlara başlayan Danla Bilic Makyaj Avcıları adlı yarışma programında sosyal medya fenomenleri Kedi Mari ve Berk Yılmaz ile birlikte jüri üyeliği yapmaya hazırlanmaktadır.” En son Danla Bilici Beyaz Show programına konuk olacağı bildirilmişti.

Danla Bilic Sosyal medya hesapları

Danla Bilic instagram

Danla Bilic twetter: https://twitter.com/danlabilic

Danla Bilic facebook:https://www.facebook.com/bilicdanla/

Danla Bilic  youtube: https://www.youtube.com/channel/UCJXKKGzjjqnHAEkJsdC7ZKw/featured

Danla Bilic sitesi: http://www.danlabilic.co/

Danla Bilic Fotoğrafları

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!