Kerimcan Durmaz Kimdir?

PAYLAŞ
Kerimcan Durmaz Kimdir?
  • 0
  • 5849
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 4 dakika da oku
  • +
  • -

Kerimcan Durmaz Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Kısa Biyografi

Kerimcan Durmaz kimdir? Estetiksiz hali artık hemen hemen herkes tarafından bilinmekte. Ancak Kerimcan Durmaz aslen nereli? Ailesi, askerlik ile ilgili durumu, ailesi, ablası, muhafazakâr yönü, Cübbeli Ahmet Hoca’nın onun hakkındaki yorumu, özel hayatı, beklentileri, sevgilileri, istekleri, aylık kazancı, kısacası hayatına ilişkin bilinmeyenleri eminim merak ediyorsunuzdur.

Kerimcan Durmaz İnternet fenomeni. Evet ama bu biyografimizde Kerimcan Durmaz ile ilgili öğreneceğiniz çok şey var. Peki, Kerimcan Durmaz kimdir? Nasıl ünlü oldu? Kerimcan Durmaz serveti ne kadar?

Kerimcan’ın Sevgilisi kimdir?

Kerimcan Durmaz ruj ve makyaj tarzı ile Türkiye’de estetik ile sanatı bir araya getirebilen özel bir kişilik. Tabi iş hayatından ziyade ailesi de herkesin ilgi konusu oldu. Hatırlanacağı üzere Kerimcan Durmaz ablası ile bir fotoğraf yayınlamıştı. Üstelik ablası modern ve kapalı bir giyime sahipti. Kerimcan Durmaz sevgilisi kim? Sorusu ile de çok konuşuldu. Ancak kendisi bu hayat sadece bir kez aşık olmuş. Kerimcan Durmaz’ın yüreğindeki isim ise sır gibi saklı. Kerimcan Durmaz konseri ya da konserleri bazen olaylı geçse de onu seven kocaman bir hedef kitlenin varlığı inkar edilemez. Kerimcan Durmaz instagram ve daha pek çok sosyal medya kanalını en akıllıca kullanan kişilerden birisi. Kerimcan Durmaz burun ameliyatı olduktan sonra kendisine bir güzellik ve karizma kattı. Peki, Kerimcanın sevgilisi kimdir? Ya da Kerimcanın sevgilileri kimler?

Kerimcan Durmaz Makyajı

Kerimcan Durmaz cilt bakımı konusunda renk ve tonların abartısız kullanılacağı yönünde iyi bir sanatçı olma yolunda ilerliyor. Kerimcan Durmaz makyajı ile pek çok hayranını büyülüyor. Hatta pek çok kadının bile bu tonları merakla takip ettiğini belirtebiliriz.

Kerimcan Durmaz hayatı aslında tamamen görünenin arkasında saklı gizli ama sevinç dolu bir dünya. Bazen başkalarının sesi, bazen yadırganan insanların silueti, bazen vicdanların en ağır sesi. Kerimcan Durmaz haber başlıklarında, magazinde ve sosyal medya da deyim yerindeyse kendi Cumhuriyetinde aslında bağımsızlığını ilan eden cömert ve bir o kadar eğlenceli bir insan. Kerimcan Durmaz hikayesi sadece bunlarla da sınırlı değil. İşte Kerimcan Durmaz biyografisi.

Kerimcan Durmaz’ın özel hayatı

Kerimcan Durmaz 1994 yılında Balıkesir’in Erdek ilçesinde dünyaya geldi. Ancak kendisi İstanbul Yeniköy’de doğup büyüdğü söylenebilir. Kerimcan Durmaz’ın  iki ablası var. Kerimcan Durmaz ailesine genel olarak baktığımızda babası restoran sahibidir. Annesi ise klasik Türk kadını ev hanımefendisidir. Burcunu merak edenler için Akrep burcu. Eğitim hayatını İstanbul’da tamamladı.

Lise yıllarında sınıfta kağıtlara çizdiği ve Kerimcan Durmaz Sonbahar/Kış koleksiyonu şeklinde çizimler yaptı. Henüz küçük yaşlarda Beyonce, Justin Bieber gibi dünya starlarını takip etti. Bir gün ünlü olacağının hayali ile büyüdü. M.A.C’te makyözlük yapmaya başladı.

Kerimcan Durmaz bugün Make-Up Artist. Aynı zamanda DJ’lik yapmakta. En büyük hayali ise elbette bir gün iyi bir tasarımcı olmak. Kendisini kıskanç ve zor brisi olarak tanımlayan Kerimcan Durmaz, hayatı boyunca sadece 1 kez aşık olmuştur.

İddialar arasında aylık kazancının 200 Bin TL üzerinde olduğu biliniyor. Kerimcan Durmaz’ın  “Sizceğğğ” “Ablan star bebeğim” gibi sözleri bugün bile dalga dalga yayılmaya devam ediyor. En yakın arkadaşları ise Caner Çalışır, Hakan Kakız ve Samet Licina.

“Bir TV programında eşcinseller gündeme gelirken, sunucu Türker Akıncı isim vermeden Kerimcan Durmaz’ı gündeme getirdi.

“Cübbeli Hoca ise erkekten kadına özenenler için “Allah onları lanet etsin. Kırıtarak konuşmalar ve kırıtarak yürümeleri var. Erkeklerden kadınlara, kadınlardan erkeklere benzemeye çalışanlar var. Bunlara genel bir lanet var. Bu Allah’ın yarattığına müdahaledir. Hormonla savunuyorlar kendilerini… Git o zaman tedavi ol” şeklinde konuşmuştu.”

Kerimcan Durmaz günümüzde Danla Bilic ile “Şey Dermişim” youtube kanalında birlikte yar almaktadırlar.

Kerimcan Durmaz Sosyal medya hesapları

instagram Hesabı: www.instagram.com/kerimcandurmaz
Twitter Hesabı: https://twitter.com/kerimcandurmaz
Facebook Hesabı: Yok

Kerimcan Durmaz Fotoğrafları

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!