Duru Yazıcı kimdir, kaç yaşında, oynadığı diziler?

Duru Yazıcı kaç yaşında, doğum tarihi, kaç doğumlu, yaş, hangi dizilerde oynadı, Holofira’yı kim oynuyor? Kuruluş Holofira kim? Duru Yazıcı kimdir, nereli, boyu, hangi burç, instagram hesabı? İpek Filiz Yazıcı’nın kardeşi kaç yaşında? Duru Yazıcı hayatı ve vikipedi kaynaklı biyografi bilgileri haberimizin detayında….

PAYLAŞ
Duru Yazıcı kimdir, kaç yaşında, oynadığı diziler?
  • 0
  • 2933
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Duru Yazıcı kaç yaşında, doğum tarihi, kaç doğumlu, yaş, hangi dizilerde oynadı, Holofira’yı kim oynuyor?  Kuruluş Holofira kim? Duru Yazıcı kimdir, nereli, boyu, hangi burç, instagram hesabı? İpek Filiz Yazıcı’nın kardeşi kaç yaşında? Duru Yazıcı hayatı ve vikipedi kaynaklı biyografi bilgileri haberimizin detayında….

Duru Yazıcı kimdir, kaç yaşında, nereli?

Duru Yazıcı dizi, reklam, tiyatro ve sinema oyuncusudur. Duru Yazıcı ablası ünlü oyuncu İpek Filiz Yazıcı’dır. İpek Filiz Yazıcı’nın kardeşi Duru Yazıcı 2009 tarihinde İstanbul’da doğdu. Memleketi aslen Trabzon’dur. Duru Yazıcı ilk oyunculuk deneyimini ve en büyük çıkışını gerçekleştirdiği dizi film projesi Kuruluş Osman dizisidir. Dizinde canlandırdığı Holofira karakteri ile tanınmaya başladı.

Duru Yazıcı hayatı ve biyografisi

Duru Yazıcı tam uzantısı ile Ayşe Duru Yazıcı 2009 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Ablası dizi film oyuncusu İpek Filiz Yazıcı’dır. Aslen Trabzonlu olan Duru Yazıcı Trabzon Of’ludur.  Eğitim hayatına İstanbul’da devam eden çocuk oyuncu Duru Yazıcı oyunculuk kariyerine başlamadan önce Unit Talent Management Neşe Çakır Menajerlik çatısı altında projelerde yer almak için başvurdu.

 Ablasının daha önce çeşitli dizi ve reklam filmlerinde rol almasının avantajlarını ve kendi yeteneklerini de bunun üstüne koyarak büyük bir çıkış yakalayan Duru Yazıcı Kuruluş Osman dizisinde canlandırdığı Holofira karakteri ile büyük bir beğeni topladı.

Ünlü oyuncu İpek Filiz Yazıcı’nın kardeşi Duru Yazıcı ablasına olan benzerliğiyle sosyal medyanın gündemine oturan isimler arasında yer almıştı.

Duru Yazıcı boy kilo ve hangi burç?

Duru Yazıcı boyu 1.60 cm kilosu 47 kg ve burcu Oğlak.

Duru Yazıcı sevgilisi kim?

Duru Yazıcı sevgilisi olup olmadığı bilinmiyor.

Duru Yazıcı dizileri ve filmleri

Duru Yazıcı oynadığı diziler? Duru Yazıcı hangi dizilerde oynadı?

  • 2022 Kuruluş Osman-Holofira

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!