Hugola (Hürkan Gügen) kimdir, kaç yaşında, sevgilisi?

Hugola Hürkan Gügen youtuber, fenomen ve müzisyendir. 23 Nisan 1999 tarihinde Eskişehir’de doğdu. Aslen Eskişehirlidir. Hugola gerçek adı Hürkan Gügen’dir. Ünlü youtube yayıncısı Hürkan Gügen yüklediği kısa videoları ile kısa sürede tanınmaya başladı ve feneomen oldu. İşte tüm detaylar…

PAYLAŞ
Hugola (Hürkan Gügen) kimdir, kaç yaşında, sevgilisi?
  • 0
  • 8877
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Hugola kim? Hugola kimdir? Hugolanın gerçek adı ne? Hugola gerçek adı? Hugola kaç yaşında? Hugola ne demek? Hugola sevgilisi? Son dönemlerin popüler aramalarında youtuber ve fenomen Hürkan Gügen araştırılıyor.  Peki, Hürkan Gügen kimdir, kaç yaşında nereli, sevgilisi, boyu, yaş, hangi burç, doğum günü, ne okuyor? Hürkan Gügen ne iş yapıyor? Hürkan Gügen üniversitesi eğitim bilgisi? Hürkan Gügen sevgilisi kim? Kısaca hayatı vikipedi kayaklı biyografi bilgileri haberimizin detayında sizlerle olacak.

Hugola (Hürkan Gügen) kimdir, kaç yaşında, nereli?

Hugola Hürkan Gügen youtuber, fenomen ve müzisyendir. 23 Nisan 1999 tarihinde Eskişehir’de doğdu. Aslen Eskişehirlidir. Hugola gerçek adı Hürkan Gügen’dir. Ünlü youtube yayıncısı Hürkan Gügen yüklediği kısa videoları ile kısa sürede tanınmaya başladı ve feneomen oldu.

Hugola (Hürkan Gügen) hayatı ve biyografisi

Hugola Hürkan Gügen doğum tarihi 23 Nisan 1999. Genç fenomen Eskişehir’de dünyaya geldi. Öğrenimine Eskişehir’de başladı. Üniversite eğitimine Akdeniz Üniversitesi’nde sürdürdü.

Fenomen olma yolunda ilk adımını Youtube kanalını açarak 2015 yılında başladı.  Çektiği videolar arasında onun tanınmasını sağlayan asıl içerik CS:GO adlı oynadığı mizah ve komik montajlı videosu oldu. İnstagram ve Youtube hesaplarını aktif kullanan Hugola Hürkan Gügen çaldığı müzik enstrümanları ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. En etkili videoları arasında günde 8 porsiyon çiğ köfte yiyebildiğini ve çay-baklava ikilisini çok sevdiğini belirtmiştir.

Sosyal medya fenomeni Hürkan Gügen günümüzde İstanbul’da yaşamaktadır.

Hugola (Hürkan Gügen) boy kilo ve hangi burç?

Hugola Hürkan Gügen boyu 1.92 cm kilosu 90 kg ve burcu Boğa.

Hugola (Hürkan Gügen) sevgilisi kim?

Hürkan Gügen sevgilisi olup olmadığı, bir ilişkisinin devam edip etmediği konusunda henüz net bilgiler yoktur.

Hugola ne demek?

Hugola Hürkan Gügen’in ad ve soyadının birleşiminden meydana gelen bir rumuzdur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!