Allah’ın geri çevirmediği dilek duası! Anında kabul olan dua!

Allah’ın geri çevirmediği dilek duası! Anında kabul olan dualar. Ne dilersen dile kabul olan dua? Her kim bu beş kelime ile dua ederse duaları kabul olur.  O sonsuz merhamet sahibi Allah’tır. Yeryüzünün ve yarattığı tüm evrenini tek hakimi şüphesiz odur. O Allah ki ol dediğinde her şey olur. Dünyada yaşayan tüm insanlar için en büyük mucize ve kurtuluş duadır. İşte o dualar ve okunuşları.

PAYLAŞ
Allah’ın geri çevirmediği dilek duası! Anında kabul olan dua!
  • 0
  • 2044
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 5 dakika da oku
  • +
  • -

Allah’ın geri çevirmediği dilek duası! Anında kabul olan dualar. Ne dilersen dile kabul olan dua? Her kim bu beş kelime ile dua ederse duaları kabul olur.  O sonsuz merhamet sahibi Allah’tır. Yeryüzünün ve yarattığı tüm evrenini tek hakimi şüphesiz odur. O Allah ki ol dediğinde her şey olur. Dünyada yaşayan tüm insanlar için en büyük mucize ve kurtuluş duadır. Dua ancak kalben inandığınızda gerçekleşir. Rabbimiz ellerini semaya açan kulların duasını geri çevirmez. Sizde eğer anında kabul olunmasını istediğiniz bir dileğiniz varsa Allah’ın geri çevirmediği dilek duası içinden en etkili olanları okuyabilirsiniz.

Allah’ın geri çevirmediği dilek duası arasında en etkili olanının kuşkusuz Esma-ül Hüsna duası olduğunu biliyor muydunuz? Eğer bir dileğiniz varsa ve bu dileğin Allah katında kabul olmasını istiyorsanız öncelikle Esma-ül Hüsna duası günde 3 kere ve toplamda 40 gün boyunca okumalısınız.

Allah, Rahman, Rahim, Kay, Mucib ve Kaşif isimleri 70 kez zikir edilmelidir. Bu isimlerin anlamlarında saklı geri çevrilmeyecek dualar vardır. Dua Allah ile konuşmaktır ve mutluluk için bir reçetedir. Çünkü dua etmek inancın en temel ifadelerinden biridir. Dua ettiğimizde Allah’a yöneliriz. Bunun için dua aynı zamanda Allah’tan rahmet dilenmesidir. Allah’tan lütuf ve bağışlanma dilemektir.

Anında kabul olan dilek duası

Anında kabul olan dilek duası ve Allah’ın geri çevirmediği dilek duası arasında Tövbe istiğfar duası da yer almaktadır.

Tövbe istiğfar duasının okunuşu: “Estağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe’l-azîm el-kerîm, ellezî lâ ilâhe illâ hüve, El-hayyü’l-kayyûmü ve etûbü ileyhi. Ve nes-elühü’t-tevbete ve’l-mağfirete ve’l-hidâyete lenâ, innehû, hüve’t-tevvâbü’r-rahîm. Tevbete abdin zâlimin li-nefsihî, lâ yemlikü li-nefsihî mevten velâ hayâten velâ nüşûrâ.”

Yüce yaradan Mü’min Suresi 60. Ayet’inde “Bana dua edin, size icabet edeyim.” diye buyuruyor. Allah’tan başka ilah yoktur, onun ortağı yoktur, hükümran ve hamd O’nundur, O her şeye kadirdir, hamd Allah’a mahsustur, Allah’a hamdolsun, Allah’tan başka ilah yoktur ve Allah en büyüktür. Ey sesi işiten, özleyen, ölümden sonra kemikleri etle kaplayan ve Nuh’u çağırdığında cevap veren. Eyüp’ün sıkıntısındaki zararını bildiren ve Yakup’un şikayetini işitip geri dönen Allah’ım. Sen ol dediğinde her şey oluverir.

Koşulsuz kabul edilen 3 dua!

Üç dua kabul edilir, onda şüphe yoktur: Babanın evladına duâsı, yolcunun duâsı ve mazlumun duâsı). Duâ ibadetin beynidir. Dua için, duanın icabet şansının yüksek olduğu şerefli vakitleri seçmeli.

Birçok insan ihtiyacı için Allah’a dua eder ve duada ısrar eder, fakat o bir cevap bulamaz! Kafası karışır, üzülür, hüsrana uğrar, canı sıkılır… Fakat Peygamber sallallahu aleyhi ve sellem korkmayan kalpten, yaş dökmeyen gözden, doymayan nefisten Allah’a sığınmıştır.

Allah’ın geri çevirmediği dilek duası; “Estagfirullah min külli mâ kerihallah, Estagfirullahel’azîm ellezî lâ ilahe illâ hüvel hayyel kayyûme ve etûbü ileyh.”

Peygamber efendimizin dilek duası

Peygamber Efendimizin dilek duası ise şöyledir: Anında kabul olan dilek duası arasında Abdullah b.Abbas (r.a)’tan rivayet edilenlere göre;

Bir adam “Eyy Allah’ın Resülü! Allah’ın geri çevirmediği dilek duası var mıdır?” diye sorar.

Allah’ın Resûllu (s.a.v)  ” Evet” diyerek şöyle buyurur.

Allah’ın geri çevirmediği dilek duası: “Es’elüke bismikel a’le’l eazzi’ll ecelli’l ekrem.”

Türkçe Meali: “Ey Rabbim! Senin yüce, aziz, celil ve kerim olan isminle senden istekte bulunurum.”

Cuma günü geri çevrilmeyen dua

Cuma günü geri çevrilmeyen dua vardır! Nitekim peygamber efendimiz Cuma gününü işaret ederek “Onda bir saat vardır; bir kul o saate ererse, Allah’tan her ne istemişse onu Allah kendisine mutlaka verir” diye buyuruyor.

Bu yüzden Cuma gününün her saatini ibadet ve dua ile geçirmek duanın kabul olmasında büyük bir etkendir.

Allah’ın geri çevirmediği dilek duası ile ilgili arama terimleri: “Çok etkili dilek duası defalarca yapılmış ve sonuç alınmış. Anında kabul olan dilek duası. Allah’ın geri çevirmediği dilek duası. Dileğin 3 gün içinde gerçekleşmesi için, 58 saniyede kabul olan dua. Peygamber efendimizin dilek duası. Anında etkili dua. 5 dakika da kabul olan dua. Dileğin 3 gün içinde gerçekleşmesi için, 41 denenmiş dua. Asla geri çevrilmeyen dilek duası. Defalarca sonuç alınmıştır lahutiye. Çok etkili dilek mucize. En çabuk kabul olan tecrübe edilmiş dualar. Geri çevrilmeyen 3 dua, Denenmiş dilek ve talep duası çok önemli. Yıldırım hızıyla kabul olan dua. Kendi denediğim ve kabul olan dua formülü, 1 günde gerçekleşen dilek duası.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!