En etkili ağrı kesici dua hangisi?

En etkili ağrı kesici dua hangisi? Ağrıya hangi dua iyi gelir? Ağrılara hangi sure iyi gelir? Diş ağrısını en hızlı ne keser dua? En etkili şifa duası nedir? Ağrıyı geçiren dua, eklem ağrıları için dua, bacak ağrısı için okunacak dua, ağrıyan yere okunacak dua, kas ağrısı için dua. Peygamberimizin ağrı için okuduğu dua, diz ağrısı için okunacak dua? Kuranda ağrı için okunacak dua hangisi tüm detaylar haberimizde…

PAYLAŞ
En etkili ağrı kesici dua hangisi?
  • 0
  • 1453
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 6 dakika da oku
  • +
  • -

En etkili ağrı kesici dua hangisi? Ağrıya hangi dua iyi gelir? Ağrılara hangi sure iyi gelir? Diş ağrısını en hızlı ne keser dua? En etkili şifa duası nedir? Ağrıyı geçiren dua, eklem ağrıları için dua, bacak ağrısı için okunacak dua, ağrıyan yere okunacak dua, kas ağrısı için dua. Peygamberimizin ağrı için okuduğu dua, diz ağrısı için okunacak dua? Kuran’da ağrı için okunacak dua hangisi tüm detaylar haberimizde…

Duanın ağrı üzerinde etkisini bilmeyenimiz yoktur. Ancak bu duaların hangileri olduğu ve nasıl okunacağına ilişkin bilgileri çoğumuz bilmiyoruz. İşte en etkili ağrı kesici dua ve Türkçe kelime anlamları…

Hastayı iyileştirmek niyetiyle yapılabilecek birçok dua vardır. Yüce Allah’ın kitabında bildirdiği gibi: “Ve biz Kuran’dan şifa olan şeyleri indirdik, mü’minler için bir rahmettir”

Hastamız için dua etmek ona sunabileceğimiz en güzel hediyedir. Bu onun için çok şey ifade eder. Sevgimizi ifade eder. Bir an önce sağlığına kavuşmasını, sağlıklı bir şekilde bizimle kalması dileklerimizi sunar. Hastaya acil şifa duası, kendisine veya sevdiği birine acil şifalar dilemek için çok sayıda insanın aradığı önemli şeylerden biridir. Hastalıkları, ağrıları iyileştirmenin en iyi yolu duadır. Sevgi, dua ve tevazu ile Allah’a sığınmanın ve O’ndan şifa dilemenin en iyi yolu dua etmek ve ona sığınmaktır.

Duadan başka bir güç ve kuvvet yoktur.

En etkili şifa duası nedir?

Hastalık bir musibettir ve gerçek mümin Cenâb-ı Hakk’a şükreden, sağlık ve afiyet için O’na hamd eden, sıkıntıda ve hastalıkta sabreden ve duada ısrar edendir ve hastanın mükafatı çok büyüktür.

Eyüp’ün sabrı şifa buldu. Eyyûb efendimiz Cenab-ı Hakk’a dua edince Allah onun belasını vahyetti, bütün hastalıklarına şifa verdi ve normale döndürdü. Hastalık iradenin imtihanıdır ve birçokları Hadis-i şeriflerde, duada ısrarın kaderi değiştirdiği ve hastalıktan şifa için birçok dua alındığı bildirilmektedir. Kişi, kendisine bir zarar gelirse, kendisi veya başkaları için dua eder.

Alimler, şifa dualarının gecenin köründe veya yatsı namazında okunmasını tercih etmektedir. Ama dualar her zaman okunabilir. Hasta için şifa duaları çoktur ve kutsal kitabımız Kur’an’da bu dualardan bahsedilmiştir. Hastanın psikolojik durumunu iyileştiren, iyileşmede ona umut ve nur enerjisini açan şeylerden biri duadır. En etkili ağrı kesici dua hangisi?

İşte o dualardan biri:

“Allah’tan başka ilah yoktur, halimdir, cömerttir. Allah’tan başka ilah yoktur, yücedir, büyüktür. Allah’tan başka ilah yoktur, yedi göğün Rabbi ve azametli Arş’ın Rabbidir, ilah yoktur.  Ortağı olmayan Allah tektir, hükümran ve hamd O’nundur ve O her şeye kadirdir, hamd Allah’a mahsustur ki, O’ndan başka ilah yoktur ve O, övülmeye lâyıktır ve O, her şeye kadirdir. Her şeyi yapın, Allah’ın şanı yücedir ve Allah’tan başka ilah yoktur ve Allah en büyüktür ve Allah’tan başka hiçbir güç ve kuvvet yoktur. Amin.”

Bakara Suresi’nin ilk beş ayetini okuyun. Felak Suresi ve Nas Suresi, Fatiha ve İhlas Surelerini okumayı unutmayın!

“Büyük Arş’ın Rabbi olan Yüce Allah’tan sana şifa vermesini dilerim.” (İmam Ahmed rivayet etmiştir)

Ağrıya hangi dua iyi gelir?

Ağrıya hangi dua iyi gelir? Ağrıyı geçiren dua, eklem ağrıları için dua, bacak ağrısı için okunacak dua, ağrıyan yere okunacak dua, kas ağrısı için dua arıyorsanız eğer, aşağıda yer alan ağrı ve sızı için okunabilecek dua şöyledir;

Ağrı için günde üç, yedi, yirmi bir ya da kez  her gün okunacak dua:

“Bismillahi.Eûzü bi-izzetillâhi ve kudretihi min şerri mâ ecüdü min vecei hâzâ.”

Bu duanın anlamı ise şöyle:”Bismillah, başıma gelen bu ağrının şerrinden, Allah’ın izzet ve kudretine sığınırım.”

Bir diğer en etkili ağrı kesici dua ise şöyle tecelli olmuştur.

Bir gün Osmân b. Ebi’l-s (r.a) uzun süre çektiği ağrılardan ötürü Resûlullâh Efendimizin yanına vararak ağrıları hakkında istişarede bulundu. Resûlullâh Efendimiz bu durum karşısında Osmân b. Ebi’l-s (r.a)’ya “Elini ağrıyan noktanın üzerine koy ve üç kez “Bismillâh” dedikten sonra yedi kez aşağıdaki duâyı okumasını belirtti:

E’ûzu bi ‘izzeti’l-lâhi ve qudretihi min şerri mâ ecidu ve uhâziru!

Bu ağrı kesici duanın meali ise şöyle:Hissettiğim ve sakındığım şeyin şerrinden Allâh’ın izzetine ve kudretine sığınırım!”

Diş ağrısını en hızlı ne keser dua?

Diş ağrısını en hızlı ne keser dua olarak araştırma yapanlar için Kur-an’ı Kerim`de en faziletli sureler olan “Fatiha” ve “İhlas sureleri” diş ağrısını en hızlı biçimde kesilmesine imkan vermektedir.

Diş ağrısını en hızlı ne keser dua olarak okuyun:

Ve tera’l-cibâle tehsebuhâ câmideten ve hiye temurru merra’s-sehâbi. Sun’allahillezî etgane kulle şey’in innehu habîrun bimâ tef’elûn”

Peygamber Efendimizin diş ağrısı için okuduğu dua

“Eûzu bi izzeti`llâhi ve bi-kudratihî min şerri mâ ecidü ve uhâziru min vecâi hâzâ” 

Türkçe meali: “Vücudumda duyduğum ağrının şerrinden ve sakındığım, korktuğum şu acıdan ve ağrıdan Allah`ın izzet ve kudretine sığınırım”.

Diş ağrısı için dua 1:

“Bismillahi Allahümme dâvini bi devaike veşfini bi şifaike ve ağnini bi fadlike ammen sivâk vahzer anni ezake

Türkçe meali: Ey Rabbin! Beni kendi devan ile tedavi et, bana kendi şifan ile şifa ver ve beni kendi fazlınla Senden başkalarından mütağni kıl ve beni ezalardan uzak tut”.

Diş ağrısı için dua 2:

Elif lam mim sad. Kaf ha ya ayın sad. Ha mim ayın sin kaaf. La ilahe illa hüve rabbül arşil aziymi. Üskün eyyühel vecu billezi in yeşe yüskinirriyha feyazlelene ravadike ala zahirini ve lehü ma sekene filleyli vennehari ve hüvessemiul aliymü”.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!