Duygu Atıl kimdir?

Duygu Atıl kimdir? Diğer adıyla Lylo kim? Lylo ne demek? Kaç yaşında? Boyu, kilosu kaç? Eğitim hayatı, sevgilisi, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri .

PAYLAŞ
Duygu Atıl kimdir?
  • 0
  • 3227
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Duygu Atıl
Doğum tarihi: 18 Ekim 1997
Doğum yeri: İzmir
Boy: 1.70 cm
Kilo: 50 kg
Burcu: Terazi
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Bekar
Meslek: Fenomen
İnstagram hesabı için tıklayın

Duygu Atıl nereli? Kaç yaşında?

Duygu Atıl kimdir? Diğer adıyla Lylo kim? Lylo ne demek?  Kaç yaşında? Boyu, kilosu kaç? Eğitim hayatı, sevgilisi, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Duygu Atıl hayatı ve biyografisi

Duygu Atıl Türk Fenomen. Özellikle Live Your Life Online’ın kısaltılmış hali ile Lylo olarak tanınmaktadır. Ayrıca Lylo (Live Your Life Online) kısaltmasıyla Twitch üzerinden tanınmaktadır.

Duygu Atıl 18 Ekim 1997 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Öğrenimine İzmir’de başladı. Liseden mezun olduktan sonra yüksek eğitimine Ege Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümü’nde devam etti.

Duygu Atıl Lylo kısaltmasını, yani  nickname’i “Live Your Life Online’ın” kısaltılmış şeklini kullanmaktadır.  2017 yılında CS:GO (Counter Strike Global Offensive) oynayan Duygu Atıl o dönemlerde laptop ile oyunlarını oynayarak, ilerleyen süreçte  FPS sorunları ile karşılaşınca bilgisayar alarak yayınını gerçekleştirmiştir. Bir demecinde gün içinde gündüz saat 15.00’da uyuduğunu, gece uyanıp oyun oynadığını ve sabah ise eğitimine devam ettiğini belirtmiştir.

Fenomen olarak emin adımlarla ilerleyen Duygu Atıl özellikle Twitch yayınlarına yüksek takipçi kitlesine ulaşmıştır. Twitch yayınında “League of Legends” ve “CS:GO” oyununu daha çok oynamıştır. Duygu Atıl günümüzde eğitimine devam etmekte olup, sevgilsi olup olmadığı bilinmemektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!