Merve Yalçın kimdir?

Merve Yalçın kim, nereli, yaş, boy kilo? Merve Yalçın’ın numarası, sevgilisi, dövmesi, YouTube, TikTok, İnstagram hesabı? Merve Yalçın cznburak sevgili mi hala?

PAYLAŞ
Merve Yalçın kimdir?
  • 0
  • 7504
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Merve Yalçın
Doğum tarihi: 15 Mayıs 1999
Doğum yeri: İstanbul
Boy: 1.68 cm
Kilo: 50 kg
Burcu: Boğa
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Bekar
Meslek: Fenomen, Oyuncu, Tiktoker
İnstagram hesabı için tıklayın

Merve Yalçın nereli? Kaç yaşında?

Merve Yalçın kim, nereli, yaş, boy kilo? Merve Yalçın’ın numarası, sevgilisi, dövmesi, YouTube, TikTok, İnstagram hesabı? Merve Yalçın cznburak sevgili mi hala?  Kim kimdir bölümümüzde Merve Yalçın hayatı ve biyografisi hakkında güncel bilgiler bulacaksınız.

Merve Yalçın hayatı ve biyografisi?

Merve Yalçın Türk sosyal medya fenomeni, oyuncu ve aynı zamanda Tiktoker’dır. Bunun yanında 2018 yılında rol aldığı Uçurum adlı sinema filmi ile bilinmektedir.

Merve Yalçın 15 Mayıs 1999 yılında İstanbul’da doğdu. Eğitim hayatına devam eden Merve Yalçın sosyal medya uygulaması olan TikTok uygulaması üzerinden yayınladığı video içerikleri ile dikkat çekmeyi başardı ve kısa bir süre sonra takipçi kazanamaya başladı.

Ürettiği eğlenceli videolarla adından söz ettiren Merve Yalçın özel yaşamı ile de gündeme gelmiştir. Sosyal medya kanalları üzerinden video içerikleri hazırlayan ve Türkiye’de oldukça popüler olan isimlerden Czn Burak ile aşk yaşayan Merve Yalçın’ın bu ilişkisinin henüz devam edip etmediği bilinmemektedir.

Sosyal medya fenomeni olmanın yanı sıra 2018 yılında “Uçurum” adlı sinema filmi ile oyunculuğa da adım atan Merve Yalçın günümüzde videolar üretmeye devam etmektedir.

Merve Yalçın dizi ve filmleri

Merve Yalçın oynadığı diziler, rol aldığı sinema filmleri hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır.

  • 2018 Uçurum (Sinema Filmi)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!