Duygu Üstünbaş

Duygu Üstünbaş oynadığı diziler, TV dizileri, İnstagram hesabı, nereli, kimdir, sevgilisi var mı, evli mi, kardeşi, gerçek hayatta kapalı mı, mesleği ne, Wikipedia ve Imdb kaynaklı biyografi bilgileri haberimizin detayında.

PAYLAŞ
Duygu Üstünbaş
  • 0
  • 4817
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 1 dakika da oku
  • +
  • -

Duygu Üstünbaş oynadığı diziler, TV dizileri, İnstagram hesabı, nereli, kimdir, sevgilisi var mı, evli mi,
kardeşi, gerçek hayatta kapalı mı, mesleği ne, Wikipedia ve Imdb kaynaklı biyografi bilgileri haberimizin detayında.

Duygu Üstünbaş dizi, film ve tiyatro oyuncusudur. 15 Kasım 1990 tarihinde Ankara’da doğdu. Eğitim ve öğretim hayatına Başkent Ankara’da başladı. Lise eğitiminin ardından üniversite öğrenimine Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde devam etti ve mezun oldu. Ardından akademik kariyerine Ankara Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Oyunculuk Anasanat Dalı bölümünde devam etti.

Duygu Üstünbaş oyunculuk kariyerini 2018 yılında rol aldığı Sen Anlat Karadeniz dizisinde hayat verdiği Avukat Esma karakteri gerçekleştirdi ve hafızalar kazındı. Başarılı oyuncu Duygu Üstünbaş’ın oynadığı ilk dizi film Sen Anlat Karadeniz dizisi olmuştur.

Duygu Üstünbaş boyu 1.69 kilosu 55 kg ve burcu Başak. Rol aldığı dizi dışında; Kayıp El, Fırtına ve Kurnaz Aşıklar tiyatro oyunlarında sahne aldı. Duygu Üstünbaş sevgilisi olup olmadığı bilinmemektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!