Liya Tevetoğlu

Liya Tevetoğlu kaç yaşında, doğum tarihi, doğum günü? Liya Tevetoğlu yüzü? Liya Tevetoğlu boyu, kilosu kaç? Tarkan’ın kızı kim? Tarkan’ın kızı hangi okulda? Liya Tevetoğlu Adnan Tevetoğlu, Hakan Tevetoğlu, Pınar Dilek Liya Tevetoğlu akrabalıkları ne? Merak edilen Liya Tevetoğlu hayatı ve biyografi bilgileri haberimizde…

PAYLAŞ
Liya Tevetoğlu
  • 0
  • 3183
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Liya Tevetoğlu kaç yaşında, doğum tarihi, doğum günü? Liya Tevetoğlu yüzü? Liya Tevetoğlu boyu, kilosu kaç? Tarkan’ın kızı kim? Tarkan’ın kızı hangi okulda? Liya Tevetoğlu Adnan Tevetoğlu, Hakan Tevetoğlu, Pınar Dilek Liya Tevetoğlu akrabalıkları ne? Merak edilen Liya Tevetoğlu hayatı ve biyografi bilgileri haberimizde…Liya Tevetoğlu Türkiye’nin yıldızı Megastar Tarkan’ın kızıdır. Annesi Pınar Dilek’tir. Pınar Dilek 1986 yılında Almanya Duisburg’de doğdu. Megastar Tarkan 2016 yılında Pınar Dilek ile nikah masasına oturdu. Çiftin 12 Temmuz 2018 tarihinde Almanya-Moers’te dünyaya geldi.

Liya Tevetoğlu kaç yaşında

Liya Tevetoğlu 12 Temmuz 2018 tarihinde Almanya-Moers’te doğdu. Babası Türkiye ve tüm dünyada tanınan ünlü yıldız Megastar Tarkan’dır. Tarkan sanat hayatı boyunca Bilge ve Elif Dağdeviren dışında sevgilileri ile gündemde yer almadı. Özel hayatına dair ipuçlar hep medya tarafından gizlendi. Megastar Tarkan 2011 yılında hayranı Pınar Dilek ile sevgili oldu ve 5 yıl birlikte olduktan sonra 2016 yılında evlendi.

Bu evlilik Tarkan’ın hedef kitlesi tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Tarkan evliliği kurgu mu? Diyenler bile oldu. Tarkan Pınar Dilek boşandı boşanacak haberleri ile bu evliliğin biteceğine inananlar 2018 yılında başka bir haberle bu evliliğin bitmeyeceğini anladı. 2018 yılında kızı Liya’yı kucağına alan Tarkan için babalık çok yakıştı ifadeleri kullanıldı.

Liya-Tevetoglu-yuzu

Pınar Dilek basında vermiş olduğu bir röportajında “Yazıldığı gibi değil. Büyük bir aşkın sonucunda, uzun süren bir birlikteliğin ardından evlendik.” açıklamasında bulunmuştur.

Pınar Dilek daha önce burun ucu estetiği olması ile de gündeme gelmiştir.

Yakın zamanda kullanıcılar tarafından yapılan sorgularda Pınar Tevetoğlu 2.kez hamile, Tarkan’ın ikinci çocuğu doğdu şeklinde basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

Tarkan kızının doğum günü için 150 bin TL harcadı. Geçtiğimiz dönemde Tarkan kızına doğum günü partisi düzenledi. Tarkan kızı Liya Tevetoğlu için toplam 150 bin lira para harcaması ile basında yer almıştı. Liya Tevetoğlu yüzü babası Tarkan tarafından çekilen fotoğraflarda hep gizlendi.
Ali Tevetoğlu, Neşe Tevetoğlu Liya Tevetoğlu’nun büyükanneleri ve büyükbabalarıdır. Ali Dilek ise dedesidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!