Aslı Kaya

Aslı Kaya kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, eski hali, cinsiyeti, sevgilisi? Aslı Kaya boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Aslı Kaya
  • 10
  • 45369
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Aslı Kaya kaç yaşında, kimdir, nereli? Aslı Kaya kızmı erkekmi? Aslı Kaya sevgilisi, sevgilileri? Aslı Kaya norapella, maria? Aslı Kaya yaş boy? Aslı Kaya eski hali? The Aslı cinsiyeti? Aslı Kaya Demet Özdemir ve Norapella ile sevgili oldu mu? Aslı Kaya’nın annesi kim? Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

Aslı Kaya kimdir, kaç yaşında, eski hali, cinsiyeti, nereli, boyu, kilosu, sevgilisi

Aslı Kaya The Aslı ismi ile sosyal medya üzerinden tanınmaktadır. 16 Aralık 1989 tarihinde İstanbul Bakırköy’de 2 çocuklu bir ailede doğan Aslı Kaya’nın annesi bale tutkunu olarak da bilinen Kudret hanım olup, babası ise Mehmet Kaya’dır. Güzel fenomen babasını akciğer kanserinden kaybetmiştir.
2017 yılından beri ailesi ile görüşmemektedir.

Aslı Kaya Kedi Mari

Uzun saçların kendisini rahatsız ettiği gerekçesi ile saçlarını kısa kesen Aslı Kaya kız mı erkek mi sorularını beraberinde getirmiş olsa da cinsiyeti kızdır. Ancak LGBT bireyiyim şeklinde bir açıklaması bulunmaktadır.

Fenerbahçeli olan Aslı Kaya boyu 1.57 cm kilosu 52 kg ve burcu Yay. İstanbul’da doğup büyüyen
genç ve güzel fenomenin çocukluk çağaları ve eğitim yılları İstanbul’da geçti. Üniversite eğitimini
Kırklareli Üniversitesi Büro Yönetimi ve Sekreterlik bölümünde tamamlayan Aslı Kaya ardından akademik kariyerine Beykent Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü’nde sürdürdü.

Aslı Kaya estetik

Kendisine çok yakıştırtılan kaş piercingini 2014 yılında yaptı. 9 Şubat 2017 tarihinde Youtube dünyasına katıldı. Bir ablası bulunan Aslı Kaya Bakırköy Devlet Hastanesi’nde doğdu. Çocukluk yıllarında en sevdiği oyun Dokuz Aylık olmuştur. Aynı zamanda çocukluk yıllarında aşırı yaramaz olduğu bilinmektedir.

Aslı Kaya cinsiyeti

Özel hayatında Aslı Kaya ve Norapella sevgili olmadığı bilinmektedir. Ancak bu ikili 2016 yılından itibaren ev arkadaşı oldu ve 4 yıl aynı evde yaşadı. Aşk hayatında iddia edilen bir diğer isim ise Aslı Kaya ve Kedi Mari eski sevgili oldukları yönünde çıkan haberlerdir. Aynı şekilde Aslı Kaya ve oyuncu Demet Özdemir 2 yıl aynı evde kaldı. Ancak sevgili olup olmadıkları bilinmiyor ve net değil. Ancak bir dönem bu konu gündeme gelmiş ve magazin basınında geniş bir yer almıştır.

Aslı Kaya Türkiye’nin en yakışıklı kızı olarak lanse edilen isimler arasında yerini almıştır. Vücudundaki dövmeler ise beğeni ve odak noktası. Aslı Kaya yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir.

Aslı Kaya boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi

Aslı Kaya İnstagram hesabı için tıklayınız.

10 Comments

  1. Aslının boyu 1.66 değil 1.57 dir. Üstelik doğum yılı 16 Aralık 1990 burcu ise yay dır.❤

  2. Ve üstelik nerde yaşadığında biliyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!