Ebrar Karakurt kimdir?

Ebrar Karakur kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu, voleybol kariyeri, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri sizlerle.

PAYLAŞ
Ebrar Karakurt kimdir?
  • 0
  • 5755
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Ebrar Karakurt
Doğum tarihi: 17 Ocak 2000
Doğum yeri: İstanbul
Boy: 1.96 cm
Kilo: 72 kg
Burcu: Oğlak
Eğitim: Lise
İlişkisi: Bekar
Meslek: Voleybolcu
İnstagram hesabı için tıklayın

Ebrar Karakurt nereli? Kaç yaşında?

Ebrar Karakurt hakkında yanıtlanması gereken soruların cevaplarını kim kimdir bölümümüzde sizler için bir araya getirdik. Ebrar Karakurt erkek mi? Rümeysa Arslan Ebrar Karakurt sevgili mi? Ebrar Karakur kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu, voleybol kariyeri, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri sizlerle.

Ebrar Karakurt hayatı ve biyografisi

Ebrar Karakurt Türk voleybolcudur. Voleybola kariyerine 2012 yılında VakıfBank Spor Kulübü’nde başlayarak adım attı ve tanınmaya başladı.

Ebrar Karakurt erkek mi

Ebrar Karakurt 17 Ocak 2000 yılında Balıkesir’de 2 çocuklu bir ailede dünyaya geldi. Kendisinden küçük bir erkek kardeşi bulunmaktadır. Babasının adı İsmail Karakurt’tur. Eğitim hayatına İstanbul’da başlayan Ebrar Karakurt lise eğitimini Doğa Koleji’nde tamamladı.

Ebrar Karakur sevgilisi

Ebrar Karakurt voleybol kariyerine 12 yaşında 2002 yılında Vakıfbank Spor Kulübünde adım attı. Daha sonra A Takım’a ve Milli Takım’a seçildi. U12 Milli forma ile Dünya Şampiyonluğu yaşadı. Aynı zamanda U18 Milli Takım ile mücadele ettiği Dünya Şampiyonası’nda en iyi smaçör ödülünün sahibi oldu.

Ebrar Karakur kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu

Pasör Çaprazı, smaçör olarak sahada yerini alan Ebrar Karakurt 2018 yılında VakıfBank A Takımı’na yükseldi. 1 Kulüpler Dünya Şampiyonası Şampiyonluğu ve 1 Türkiye Ligi Şampiyonluğu bulunmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!