Sandra Pestemalciyan kimdir?

Sandra Pestemalciyan kimdir, nereli, doğum tarihi, boyu, kilosu, burcu? Sandra Pestemalciyan dini, Ermeni mi, ailesi aslen nereli? Sandra Pestemalciyan eski sevgilisi kim? Akın Akınözü’nün sevgilisi Sandra Pestemalciyan hakkında?

PAYLAŞ
Sandra Pestemalciyan kimdir?
  • 0
  • 7983
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Sandra Pestemalciyan
Doğum tarihi: 1 Ocak 1995
Doğum yeri: İstanbul
Boy: 1.70 cm
Kilo: 52 kg
Burcu: Oğlak
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Bekar
Meslek: Marka Danışmanı
İnstagram hesabı için tıklayın

Sandra Pestemalciyan nereli? Kaç yaşında?

Sandra Pestemalciyan kimdir, nereli, doğum tarihi, boyu, kilosu, burcu? Sandra Pestemalciyan dini, Ermeni mi, ailesi aslen nereli? Sandra Pestemalciyan eski sevgilisi kim? Akın Akınözü’nün sevgilisi Sandra Pestemalciyan hakkında merak edilenler kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Sandra Pestemalciyan hayatı ve biyografisi

Sandra Pestemalciyan Türk Marka Yöneticisi. Türkiye’de adını oyuncu Akın Akınözü ile sevgili olması ile duyurmaya başladı ve tanınmaya başladı.

Sandra Pestemalciyan eski sevgilisi kim

Sandra Pestemalciyan 1 Ocak 1995 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başlayan Sandra Pestemalciyan Fevziye Mektep Vakfı Işık Okulları’nı bitirdikten sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nde eğitimine devam etti. Ardından Amerika New York State University ‘de Ekonomi alanında eğitim gördü.

Sandra Pestemalciyan dini, Ermeni mi, ailesi aslen nereli

Sandra Pestemalciyan Amerika’da olduğu yıllarda oyuncu Akın Akınözü ile tanıştı. Bu tanışma kısa bir süre sonra aşk yaşamalarına neden oldu.

Sandra Pestemalciyan mesleki kariyerine 2018 yılında PINKO firmasında Marka Yöneticisi olarak adım attı. Aynı yıl Tohum Design adlı firmada Satış ve Pazarlama Yöneticisi olarak çalışmaya başladı.

Akın Akınözünün sevgilisi Sandra Pestemalciyan

2019 yılında sevgilisi Akın Akınözü’nün annesi oyuncu Özlem Akınözü ile beraber evsizler için yemek pişirerek gündeme gelen isimler arasında oldu. Akın Akınözü’nün Sandra Pestemalciyan yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!