Nedim Keçeli kimdir?

Nedim Keçeli kimdir, nereli, ne iş yapıyor? Nedim Keçeli ilk evliliği, eski eşi, kızı, eski sevgilisi kim? Nedim Keçeli Gamze Karaman yaş farkı?

PAYLAŞ
Nedim Keçeli kimdir?
  • 0
  • 4815
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Nedim Keçeli
Doğum tarihi: 1 Ocak 1970
Doğum yeri: İstanbul
Boy: Bilinmiyor
Kilo: Bilinmiyor
Burcu: Oğlak
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Evli (Gamze Karaman ile)
Meslek: İşadamı
İnstagram hesabı için tıklayın

Nedim Keçeli nereli? Kaç yaşında?

Nedim Keçeli kimdir, nereli, ne iş yapıyor? Nedim Keçeli ilk evliliği, eski eşi, kızı, eski sevgilisi kim? Nedim Keçeli Gamze Karaman yaş farkı? Nedim Keçeli Suzan Şen hakkında kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Nedim Keçeli hayatı ve biyografisi

Nedim Keçeli Türk işadamı Seba İnşaat’ın kurucusudur. Türkiye’de Keçeli ailesi köklü bir aile olup Oğuz Boyları’na dayanmaktadır. Aile Horasan’dan Rize Çayeli ilçesine göç etmişlerdir. Nedim Keçeli aslen Rize Çayelilidir. 1930 yılından sonra İstanbul’a yerleşmişlerdir.

Nedim Keçeli ilk evliliği, eski eşi, kızı, eski sevgilisi kim

Nedim Keçeli 1 Ocak 1970 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Üniversitesi Kimya Fakültesi’nde devam etti. Babası DYP’nin eski İstanbul İl Başkanı Orhan Keçeli’dir. İş hayatına erken yaşlarda atılan Nedim Keçeli aynı zamanda Sarıyer Spor Kulübü başkan vekilliği görevini de yaptı.

Basın ve medya da özel hayatı ile de gündeme gelen Nedim Keçeli ilk evliliğini Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Ali Şen’in kızı Suzan Şen ile gerçekleştirdi. Ancak bu evlilik boşanma ile son bulmuştur. Nedim Keçeli Suzan Şen evliliğinden bir çocukları dünyaya geldi.

SEBA İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Keçeli ikinci evliliğini ise 4 yıl boyunca birlikte olduğu eski Türkiye güzeli oyuncu ve sunucu Gamze Karaman ile Venedik’te yapılan bir törenle evlenmiştir.

Nedim Keçeli Gamze Karaman yaş farkı

Nedim Keçeli Gamze Karaman evliliği günümüzde devam etmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!