Ece Binay kimdir, neden boşandı, kaç çocuğu var?

Ece Binay kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu, doğum günü, kızı, yaşı? Ece Binay boy kilo yaş hayatı ve biyografi bilgileri.

PAYLAŞ
Ece Binay kimdir, neden boşandı, kaç çocuğu var?
  • 0
  • 20597
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Ece Binay kimdir, kaç yaşında, nereli?

Ece Binay Avukattır. Oyuncu, müzisyen, senarist ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül’ün eşidir. 1985 yılında İstanbul’da doğdu. Ece Binay Mahsun Kırmızıgül ile olan beraberliği ile basında tanınmaya başlandı. Aynı zamanda 6 yıl süren evlilikleri ihanet nedeni ile Nisan 2022 tarihinde son buldu ve Ece Binay Mahsun Kırmızıgül boşandı. 

Ece Binay hayatı ve biyografisi

Mahsun Kırmızıgül eşi Avukat Ece Binay 1985 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Lise eğitimini tamamladıktan sonra üniversite eğitimine Hukuk Fakültesinde devam etti ve mezun oldu.

 Ece Binay ismi ilk kez şarkıcı Mahsun Kırmızıgül ile anılması ile anılmaya başladı. Mahsun Kırmızıgül 2015 yılında birlikte olduğu avukat sevgilisi Ece Binay ile Türkiye Cumhuriyeti Los Angeles Başkonsolosluğu’nda 13 Şubat’ta Los Angeles’ta nikah masasına oturdu. Düğüne üzere toplamda 30 kişi katıldı. Mahsun Kırmızıgül ile avukat Ece Binay’ın bu evliliklerinden 2016 doğumlu Lavin Kırmızıgül adında bir kız çocukları dünyaya geldi.

Ece Binay doğum günü ve doğum tarihi aslen nereli, yaşı, hakkında bilgiler kısıtlı olsa da 2022 yılı itibariyle 37 yaşında olduğu bilinmektedir. Ancak Mahsun Kırmızıgül‘ün ilk eşi kim diye merak edenler için ünlü sanatçının ilk eşi oryantal Gölgem’dir. Gölgem Bazencir aynı zamanda Mahsun Kırmızıgül’ün oğlu Mahmut Bazencir’in de annesidir.

Ece Binay Mahsun Kırmızıgül yaş farkı?

Ece Binay Mahsun Kırmızıgül yaş farkı ise 15 yıl olarak bilinmektedir. Mahsun Kırmızıgül ile avukat eşi Ece Binay tüm etkinliklere ve davetlere birlikte katılmaktadırlar.

Ece Binay estetiksiz hali

Ece Binay estetiksiz hali internet kaynaklarında en çok sorgulanan konular arasında yer alırken. Bazı magazin sayfalarında estetik olmadığı haberleri yer alırken, bazı haberler de de burun estetiği olduğu iddia edilmektedir.

Ece Binay boy kilo ve hangi burç?

Ece Binay boyu, kilosu ve burcu hakkında internet kaynaklarında yeterli bilgi bulunmamaktadır. Ece Binay boyu, kilosu, burcu hayatı ve biyografi bilgilerine ilişkin detaylar kısa süre içinde güncellenecektir.

Ece Binay Mahsun Kırmızıgül neden boşandı?

Ece Binay Mahsun Kırmızıgül Mahsun Kırmızıgül’ün ihaneti iddası ile son buldu. Nisan 2022 tarihinde boşanan çiftin kızı Lavin’in velayeti ise anne Ece Binay’a verildi. 

Ece Binay kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu, doğum günü, kızı, yaşı
Lavin Kızmızıgül
Ece Binay kızı
Ece Binay boy kilo yaş hayatı ve biyografi bilgileri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!