Gölgem Bazencir son hali? Dansöz Gölgem kim?Oryantal Gölgem hanım hayatı?

Gölgem Bazencir kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Oryantal, dansöz Gölgem Bazencir? Gölgem Bazencir boy kilo yaş hayatı ve biyografi bilgileri.

PAYLAŞ
Gölgem Bazencir son hali? Dansöz Gölgem kim?Oryantal Gölgem hanım hayatı?
  • 0
  • 60467
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Gölgem Bazencir instagram hesabı, kimdir, nereli, kaç yaşında? Gölgem Bazencir son hali? Dansöz Gölgem kim? Mahsun Kırmızıgül kaç kez evlendi? Gölgem Bazencir Sibel Can ilişkisi nedir? Mahsun Kırmızıgül Gölgem Bazencir ne zaman evlendi? Gölgem Bazencir kaç yaşında anne oldu? Mahmut Bazencir dışında kaç çocukları var? Mahsun Kırmızıgül eşi Ece Binay ile boşandı mı? Çocukları var mı? Oryantal Gölgem hanım hayatı ve biyografisi harbimizin detayında sizlerle…

Yazıyı görüntüle

Gölgem Bazencir kimdir, kaç yaşında, nereli?

Gölgem Bazencir 1990’lı yılların ünlü Oryantallerindendir. Şarkıcı ve oyuncu Mahsun Kırmızıgül’ün ilk eşidir. Aynı zamanda sanatçı Sibel Can’ın kuzenidir. Gölgem Bazencir Mahsun Kırmızıgül evliliğinden Mahmut Bazencir adını verdikleri bir erkek çocukları dünyaya gelmiştir.

Gölgem Bazencir hayatı ve biyografisi

Gölgem Bazencir 1970 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Ünlü sanatçı ve o dönemlerin gazinoların aranan ismi Sibel Can’ın kuzeniydi. Bu sayede İstanbul’da Oryantal olarak başlayan kariyerine başlayan Dansöz Gölgem 1990’lı yıllarda en büyük üne kavuştu. Özel hayatında 1980’li yılların sonunda, 1989 yılında henüz şöhret basamaklarını yeni yeni tırmanmaya başlayan Mahsun Kırmızıgül ile evlendi. Bu evliliklerinden 4 yıl sonra 1993 yılında Mahmut adını verdikleri bir erkek çocukları dünyaya geldi.

Dansöz Gölgem Bazencir ile sanatçı Mahsun Kırmızıgül bir süre sonra yollarını ayırdı ve çift boşandı. Oryantal Gölgem Hanım bir dönem ikinci kez nikah masasına oturacağı yönünde haberlerle gündeme gelen isimler arasında yer aldı.

Gölgem Bazencir eski eşi Mahsun Kırmızıgül ile evliliklerini bitirdikten sonra Mahsun Kırmızıgül ikinci evliliğini avukat sevgilisi Ece Binay ile yaptı. Mahsun Kırmızıgül’ün ikinci evliliğinden Lavin adında bir kızı dünyaya geldi. Gölgem Bazencir Mahsun Kırmızıgül evliliğinin sona ermesi ile çocukları Mahmut Bazencir babasının yanında büyüdü. Mahmut Bazencir geçmişte Mahsun Kırmızıgül’ün kaybettiği abisinin adını taşımaktadır.

Gölgem Bazencir boy kilo ve hangi burç?

Gölgem Bazencir boyu, kilosu, burcu, hayatı kısa sürede eklenecektir.

Gölgem Bazencir sevgilisi kim?

Gölgem Bazencir Mahsun Kırmızıgül ile boşandıktan sonra özel hayatına ilişkin bilgiler basın dışında yer aldı.

Gölgem Bazencir dizileri ve filmleri

Oryantal Gölgem hanım dizi ve film projelerinde yer almadı.

Gölgem Bazencir son hali

Gölgem Bazencir son hali güncellenecektir.

Gölgem Bazencir Sibel Can

Gölgem Bazencir Sibel Can ismi neden bir araya geliyor diye merak edenler için Dansöz Gölgem Sibel Can’ın kuzenidir.

Gölgem Bazencir instagram

Gölgem Bazencir İnsatgram hesabı için tıklayınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!