Ece Mumay kimdir?

Ece Mumay kimdir? Kaç yaşında? Sevgilisi, boyu, kilosu! Müzik kariyeri, şarkıları ve konserleri hakkında bilgiler, kısaca hayatı ve kariyeri sizlerle.

PAYLAŞ
Ece Mumay kimdir?
  • 1
  • 4864
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Ece Mumay
Doğum tarihi: 12/08/1998 (21 yaşında)
Doğum yeri: İstanbul
Boyu: 1.65 cm
Kilo: 55 kg
Burcu:  Aslan
Eğitim durumu: Üniversite
Medeni hali: Bekar 
Meslek:  Şarkıcı, Müzisyen
İnstagram hesabı için tıklayın.

Ece Mumay kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türk müzisyen ve şarkıcı Ece Mumay kimdir? Nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu ne, şarkıları, albümleri, konserleri, özel hayatı, ailesi, sevgilisi kısaca hayatına dair merak edilen tüm detaylar kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Ece Mumay hayatı ve biyografisi

Güzel şarkıcı Ece Mumay 12 Ağustos 1998 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Henüz 8 yaşındayken gitar çalmaya başladı. Müziğe olan tutkusu ilelLise eğitimini İTÜ Konservatuvarı’nda başladı. Ardından üniversite eğitimine İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda devam etti.

Medya ve müzik kariyeri sosyal medya üzerinden youtube kanalına yüklediği videolarla başladı. Başta şarkıcı İrem Derici’nin beğenisini kazanan Ece Mumay TRT 1’de ekranlara gelen “1’de Sabah” programına kariyerinde zirve yaptı ve çok geniş bir hedef kitlesine sahip oldu.

Ece Mumay çıkış yaptığı şarkıları arasında 2017 yılında en çok beğenilenler ise şöyle “Belki Bir Gün, Vazgeç Gönül, Gitmem ve Eylül”

Ece Mumay Albümleri

Ece Mumay albümleri hakkında güncel bilgiler aşağıda yer almaktadır.Ece Mumay bugüne kadar 4 single ve Pasaj Müzik şirketinden ‘Odamdan’ adlı albümün sahibidir.

  • Odamdan 2018 (Albüm)

1 Yorum var

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!