Ecem Çalhan kimdir?

Ecem Çalhan kimdir, nereli, yaş, boyu, sevgilisi, Instagram, oynadığı diziler, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

PAYLAŞ
Ecem Çalhan kimdir?
  • 0
  • 2454
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Ecem Çalhan
Doğum tarihi:  1996
Doğum yeri:  İstanbul
Boy: 1.72 cm
Kilo: 52 kg
Burcu: Bilinmiyor
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Bekar
Meslek: Oyuncu, Tiyatrocu
İnstagram hesabı için tıklayın

Ecem Çalhan nereli? Kaç yaşında?

Ecem Çalhan kimdir, nereli, yaş, boy kilo, burcu, sevgilisi, Instagram, oynadığı diziler, doğum tarihi, 2013 yılında O Ses Türkiye yarışmasına katıldı mı, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak

Ecem Çalhan hayatı ve biyografisi

Ecem Çalhan Türk dizi oyuncusudur. 2019 yılında Kuzey Yıldızı İlk Aşk isimli dizi filminde canlandırdığı Kamer rolü ile tanınmaya başlandı.

Ecem Çalhan 1996 yılında İstanbul’da doğdu. Eğitimine İstanbul’da başladı. Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi’ni tamamladıktan sonra üniversite eğitimine Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nde devam etti. Daha sonra ailesi ile İzmir’e yerleşti. Kariyerine şarkı sözü yazarak başladı. Şan ve Latin dansları eğitimi aldı. Tiyatro ile de ilgili olan güzel oyuncu Metin And Sahnesi’nde oyunlara katıldı.

Oyunculuk kariyerine bilinenin aksine 2013 yılında “O Ses Türkiye” yarışmasına katılmadı. Bu yarışmaya katılan kişi ile sadece isim benzerliği bulunmaktadır. Ecem Çalhan 2019 yılında ilk kez kameraların karşısına “Kuzey Yıldızı İlk Aşk” dizisinde “ Kamer Mollaoğlu” karakteri ile oyunculuk kariyerine başladı. Başarılı oyuncu ilk dizisi ve rolü için Ordu’ya giderek şive ve aksan öğrenmiştir.

Günümüzde ailesi ile beraber İzmir’de yaşayan Ecem Çalhan bekar ve sevgilisi yoktur.

Ecem Çalhan dizi ve filmleri

Ecem Çalhan dizileri, hangi dizilerde oynadı aşağıda yer almaktadır.

  • 2020 -Kuzey Yıldızı İlk Aşk (Kamer Mollaoğlu)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!