Ece Üner kimdir?

Ece Üner kimdir, nereli, kocası, yaş, eşi, evli mi, sevgilisi, boy kilo, burcu? Kaç doğumlu, ne mezunu, babası kimdir? Hangi kanalda? Ece Üner Deniz Bayramoğlu boşandı mı? Ece Üner hamile mi 2020?

PAYLAŞ
Ece Üner kimdir?
  • 0
  • 3948
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Özge Ece Üner
Doğum tarihi:  1981
Doğum yeri:  İstanbul
Boy: 1.75 cm
Kilo: 59 kg
Burcu: Yengeç
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Evli (Deniz Bayramoğlu ile)
Meslek: Sunucu, Spiker
İnstagram hesabı için tıklayın

Ece Üner nereli? Kaç yaşında?

Ece Üner kimdir, nereli, kocası, yaş, eşi, evli mi, sevgilisi, boy kilo, burcu? Kaç doğumlu, ne mezunu, babası kimdir? Hangi kanalda? Ece Üner Deniz Bayramoğlu boşandı mı? Ece Üner hamile mi 2020? Aslen Urfalı mı? Ece Güner’in kızı Güneş Bayramoğlu kaç yaşında? Instagram ve Twitter hesabı. Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birilikte olacak.

Ece Üner hayatı ve biyografisi

Özge Ece Üner, Türk haber spikeri, sunucu ve gazetecidir. Dönemin CNN Türk genel müdürü Dinç Üner’in kızıdır. Aynı zamanda Gazeteci Yazar Deniz Bayramoğlu‘nun eşidir. Güneş Bayramoğlu adında 2016 doğumlu bir kızı bulunmaktadır. Uzun süredir Show TV ekranlarında Ana haber bültenini sunmaktadır.

Ece Üner 1981 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Babası eski CNN Türk genel müdürü Dinç Üner’dir. Ece Üner Lise eğitimini Koç Özel Lisesi’nde tamamladıktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Koç Üniversitesi Sosyoloji bölümünde devam etti.

Ece Üner eğitimine daha sonra yurtdışında sürdürdü. İlk olarak Paris Sorbonne Üniversitesi’nde Fransızca dil eğitimi aldı. Ardından Brüksel’de Avrupa Birliği hususunda eğitimler aldı. Türkiye’ye döndükten sonra mesleki kariyerine “Avrupa Birliği” muhabiri olarak başladı.  NTV’de görev yaptı.  2006 yılında CNN Türk spor servisinde görev aldı. 2007 yılında CNN Türk ekranlarında Orkun Yazgan ile beraber “Yeni Gün” adlı haber programını sundu. 2009 yılında Habertürk ekranlarına geçti. 2010 yılında “Olduğu Gibi” isimli programı sundu.  2011 yılında da “Akşam Raporu” adlı haber programını sundu. 2012 yılından bu yana “Enine Boyuna”’ programını sunmaktadır. 2014 yılından itibaren de Ece Üner Show TV Ana Haber’i sunan isim olarak karşımıza çıkmaktadır. 2020 yılında özellikle Ahmet Hakan ve Koronavirüs fırsatçıları için sarf ettiği sözlerle sosyal medya da yer aldı.

Ece Üner Gazeteci/Yazar Deniz Bayramoğlu ile evli olup 2016 yılında “Güneş” isminde bir kız çocukları dünyaya gelmiştir. Yakın dönemde kaleme aldığı “Olduğu Gibi” adlı kitabının da yazarıdır. Bildiği diller; İngilizce, Fransızca ve İspanyolca.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!