Deniz Bayramoğlu kimdir?

Deniz Bayramoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Deniz Bayramoğlu evli mi, kiminle evlendi, eşi kim, çocukları var mı?

PAYLAŞ
Deniz Bayramoğlu kimdir?
  • 0
  • 3924
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Deniz Bayramoğlu
Doğum tarihi: 1 Ocak 1975
Doğum yeri: Malatya
Boy: 1.75 cm
Kilo: 80 kg
Burcu: Oğlak
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Evli (Ece Üner ile)
Meslek: Haber Spikeri, Sunucu
Twitter hesabı için tıklayın

Deniz Bayramoğlu nereli? Kaç yaşında?

Deniz Bayramoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Deniz Bayramoğlu evli mi, kiminle evlendi, eşi kim, çocukları var mı? Deniz Bayramoğlu Alevi mi? Hangi kanallarda çalıştı? Kısaca hakkında bilgi, hayatı ve biyografisi kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Deniz Bayramoğlu hayatı ve biyografisi

Deniz Bayramoğlu Türk gazeteci ve haber spikeri’dir. Türkiye’de CNN Türk ekran yüzü olarak tanınmaktadır. Ayrıca haber spikeri Ece Üner’in eşidir.

Deniz Bayramoğlu Alevi mi

Deniz Bayramoğlu 1 Ocak 1975 yılında Malatya’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına Malatya’da başladı. Liseyi tamamladıktan sonra üniversite eğitimi için 1993 yılında İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği bölümünde eğitim görmeye başladı. 1996 yılında gazeteciliğe ilgi duymaya başlayınca üniversitenin üçüncü sınıfında eğitimini dondurdu. 

Deniz Bayramoğlu medya, televizyon ve gazetecilik kariyerine 1999 yılında Yeni Binyıl’da finansal haber editörü olarak göreve başladı. 2000 yılında “Sabah Gazetesi, Demokrasi ve Yeni Yüzyıl Gazetesi’nde” muhabir olarak görev yaptı. Ardından “Liberal Bakış” ve “Gündem” gazetelerinde editör olarak çalıştı. 2005 yılında dondurduğu İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde kaldığı yerden devam etti.

2007 yılında “CNN TÜRK” ekranlarında “Borsa Yorumcusu” olarak adım attı. Ardından “İş Yemeği” adlı programla ekranlarda yer aldı. 2008 yılında “12-14 Güncel” adlı programla bu kez Pelin Çift ve Alp Özgen ile beraber ekranlarda yerini aldı. 2009 yılında “Parametre” adlı programı sunmaya başladı. İlerleyen dönemlerde CNN TÜRK ekranlarında bu kez haber spikeri Semiha Şahin ile beraber “Güne Merhaba” programını sunmaya başladı. 2019 yılında “Gündem Özel” programını sundu.

Deniz Bayramoğlu özel yaşamında kendi meslek camiasından kendisi gibi haber spikeri olan Ece Üner ile 6 Şubat 2013 tarihinde Roma’da nikah masasına oturdu. Deniz Bayramoğlu ve Ece Üner evliliğinden Güneş Bayramoğlu adında bir çocukları bulunmaktadır.

Deniz Bayramoğlu 2018 yılında “Kekeme Hatip, Silahsız Askere Karşı” Çiçero’dan Mustafa Kemal Atatürk’e insanların hayallerini gerçekleştirmelerini sağlayan özellikleri anlatan gösterisi oldu. Aynı yıl “İnsan Hayatta Neyi Arar?” sunumu oldu. 2020 yılında “MARKA Konferansı 20. Yıldan İzler” programı ile İlber Ortaylı ile birlikte yer aldı.

2020 yılında Kanal D ekranlarına transfer olan Deniz Bayramoğlu Buket Aydın‘ın yerine getirildi ve “Kanal D Ana Haber Bülteni’ni” sunmaya başladı. 2020 yılında Deniz Bayramoğlu eşi Ece Üner ile reyting rekabetine giren isim oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!