Ecem Sena Bayır kimdir?

Ecem Sena Bayır kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Ecem Sena Bayır sevgilisi? Oynadığı diziler? Ecem Sena Bayır Miss Turkey!

PAYLAŞ
Ecem Sena Bayır kimdir?
  • 0
  • 7769
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Ecem Sena Bayır
Doğum tarihi: 11 Nisan 1996
Doğum yeri: İstanbul
Boy: 1.73 cm
Kilo: 53 kg
Burcu: Koç
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Bekar
Meslek: Oyuncu
İnstagram hesabı için tıklayın

Ecem Sena Bayır nereli? Kaç yaşında?

Ecem Sena Bayır kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Ecem Sena Bayır sevgilisi? Oynadığı diziler? Ecem Sena Bayır Miss Turkey yarışmasına katıldı mı? Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Ecem Sena Bayır hayatı ve biyografisi

Ecem Sena Bayır Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusudur. BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler Bunlar 2. kuşak oyuncuları arasında yer almaktadır. Özellikle Serenay Sarıkaya taklidi ve sergilediği başarılı oyunculuk performansları ile tanınmaktadır.

Ecem Sena Bayır Miss Turkey

Ecem Sena Bayır 11 Nisan 1996 yılında İstanbul dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul Beyoğlu’nda başladı. Liseden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Dilbilimi Bölümü’nde eğitimine devam etti. Ardından İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı oyunculuk bölümünde eğitim gördü. Çocuk yaşlarda oyunculuğa karşı ilgi duyan Ecem Sena Bayır televizyon ve dizi filmlerinden tanıdığı oyuncuların taklidini yaparak oyunculuk alanında kendisini geliştirmeye başladı. Üniversite yıllarında sınıfından arkadaşları ile birlikte bir web sitesi kurdu. Bir süre bale ile ilgilendi.

Ecem Sena Bayır sevgilisi

Ecem Sena Bayır kameraların karşısına ilk kez 2019 yılında beyazperde de “Organize İşler” sinema filminin devam serisi olan “Organize İşler: Sazan Sarmalı” adlı filmde rol alarak adım attı. 2020 yılında da “Çok Güzel Hareketler Bunlar 2” kadrosunda tiplemelri ile rol almaya başladı. Ecem Sena Bayır yabancı dili oldukça akıcıdır. Günümüzde oyunculuğun yanı sıra instagram fenomenleri arasında da yer almaktadır. Bekar olan Ecem Sena Bayır eğitimine devam etmekte ve sevgilisi bulunmaktadır.

Ecem Sena Bayır dizileri ve filmleri

Ecem Sena Bayır hangi dizilerde oynadı? Oynadığı diziler, sinema filmleri aşağıda güncel olarak yer almaktadır.

  • 2020 Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 (Ecem) TV Dizisi
  • 2019 Organize İşler: Sazan Sarmalı (Kız 2) Sinema Filmi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!