Eda Sakız kimdir?

Eda Sakız kimdir, nereli, kaç yaşında, boy kilo, burcu? Eda Sakız tiktok, youtube, kışkırtma, ifşa? Eda Sakız öpüşme, sevgilisi? Tiktok Eda Sakız kimdir fotoğrafları, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

PAYLAŞ
Eda Sakız kimdir?
  • 0
  • 5548
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Eda Sakız
Doğum tarihi:  1999
Doğum yeri: Mersin
Boyu: 1.68 cm
Kilo:  60 kg
Burcu: Bilinmiyor
Eğitim durumu: Bilinmiyor
Medeni hali: Bekar
Meslek: Tiktoker, fenomen
İnstagram hesabı için tıklayın.

Eda Sakız nerli? Kaç yaşında?

Eda Sakız kimdir, nereli, kaç yaşında, boy kilo, burcu? Eda Sakız tiktok, youtube, kışkırtma, ifşa? Eda Sakız öpüşme, sevgilisi? Tiktok Eda Sakız kimdir fotoğrafları, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Eda Sakız hayatı ve biyografisi

Eda Sakız Türk Tiktoker, fenomen ve youtuber’dir. Eda Sakız tiktok uygulaması üzerinden ürettiği içerikler ve videolarla kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başararak milyonlarca hayran kitlesine ulaştı.

Eda Sakız kimdir, nereli, kaç yaşında, boy kilo, burcu

Eda Sakız 1999 yılında Mersin’de dünyaya geldi. Özellikle tiktok üzerinden paylaştığı içeriklerle beğeni topladı ve kısa sürede çok ciddi bir hayran kitlesine sahip oldu. Fenomen olmadan önce otellerde yaklaşık olarak 5 yıl boyunca barmaidlik yaptı. Ardından memleketi Mersin’nden taşınarak İstanbul’a yerleşti. Fenomen arkadaşları arasında Zeynep Buse Korkmaz da yer almaktadır. Bir dönem saçlarını kesmesi ile gündeme gelen Eda Sakız sevgilisi Bilal’den ise ayrılmıştır. Ayrıca Bilal ile barışma ihtimalinin çok düşük olduğunu belirtmiştir. Eda Sakız Öznur ve Enes’in ayrılmaları konusunda da herhangi bir etkisinin olmadığını dile getirmiştir.

Eda Sakız öpüşme, sevgilisi, hayatı, biyografi

Antalya’da buluşmalarda hayranları ve fanları tarafından onlarca hediye almıştır. Tiktok’ta sevmediği 3 ismi açıklayan Eda Sakız özellikle Mira Süt için yılan ifadesini kullanmıştır. Şeyma Mestoğlu sevmedikleri kişiler arasında ikinci sırada yer alırken sevmediği 3 kişi ise Ali Kezer olduğunu söylemiştir. Eda Sakız 2019 yılında Tiktok hesabını Ares ısrarı üzerine açmıştır. Antalya mı İstanbul mu sorusuna karşın İstanbul cevabını vermiştir. En büyük pişmanlığı sorusuna ise Erzurum’a keşke gitmeseydim demiştir. Eda Sakız ilerleyen dönemler için müzik hayatına atılmayı ve şarkıcı olmayı planlamaktadır

@edasakizz

Bir aynaya baktığımda gördüğüme bi yukarı baktığımda göremediğime 🙏🌸

♬ orijinal ses – merterdogaan

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!