Elif Yalçın

Elif Yalçın kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, sevgilisi? Elif Yalçın boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Elif Yalçın
  • 0
  • 4109
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Elif Yalçın kimdir, nereli, kaç yaşında, boy, yaş, kaç kilo, doğum tarihi, göz rengi, doğum günü, burcu, sevgilisi, kardeşi, kaç kardeş, evi, nerede oturuyor? Elif Yalçın ne mezunu, hangi liseden mezun, hangi üniversite mezunu,  mesleği, vlog, instagram hesabına ne oldu, telefon numarası,  kaç abonesi var? Elif Yalçın Akgün Karavana ayrıldı mı? Elif Yalçın Meryem Can kavgası?  Elif Yalçın ne kadar kazanıyor? Elif Yalçın hakkında bilgi, hayatı, vikipedi ve biyografi bilgileri.

Youtube takipçileri için kendine özgü özgün video içerikleri ile adını duyuran Elif Yalçın başarısı, zekası, renkli kişiliği, rengarenk saçları ve güzelliği ile büyülemeye ve büyümeye devam etmektedir. Youtuber olarak tanınmanın dışında Psikolog mesleği ile de bilinen Elif Yalçın milyonları geçen beğeni ve takipçisi ile kitlesinin ilham kaynağı olmaya devam ediyor.

Elif Yalçın boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri

İçerik üreticileri arasında farkını fark ettiren güzel fenomen diğer sosyal medya hesapları ile de ün kazanamaya devam etmektedir. Sempatik, samimi, içten tavırları, duruşu ve tarzı ile beğenilerin odak noktası haline gelen Elif Yalçın takipçileri tarafından çok sevilmektedir.

Psikolog , fenomen ve Youtuber Elif Yalçın 14 Mayıs 1995 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Memleketi aslen Tokat’tır. 26 yaşında olan fenomenin çocukluk yılları İstanbul’da geçti. Elif Yalçın 3 kardeş olup ablası ve Zeynep adında bir de kardeşi bulunmaktadır. Zeynep Yalçın’da ablasının izinden giderek youtuber olmuştur.  Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Ablası ile aynı gün doğan Elif Yalçın Meryem Can ile lise sıralarında ayı sınıfta eğitim gördü.

Liseyi tamamladıktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Üniversitesi Psikoloji bölümünde devam etmeye başladı. Üniverstienin üçüncü yılında kendisini videolar hazırlamaya adadı. Türkiye’de adını duyuran ünlü Youtuber listesinde kendisine yer bulan Elif Yalçın vlog tarzı içerikleri sayesinde ünlenmeye başladı.

Elif Yalçın internet dünyasında ve sanal camiada Youtube platformu üzerinden çektiği videolarla yıldızı parlamaya başladı. İlk kez 4 Mayıs 2015 tarihinde video yayınladı.

Elif Yalçın özel hayatı ile de gündeme gelen isimler arasında yer almıştır.  8 Haziran 2020 yılında sevgilisi Akgün Kavarna tarafından aldatıldığını ve hatta dolandırıldığını takipçileri ile paylaşarak, delil niteliğindeki bazı ekran görüntülerini de yayınlamaktan geri kalmamıştır. Eski sevgilisi Akgün Kavarna’yı elde ettiği kanıtlarla onu nasıl aldattığına dair ifşa ederek ayrılmıştır.

Bekar olan Elif Yalçın boyu 1.72 cm kilosu 90 kg burcu Boğa ve göz rengi Ela. Ayrıca saç rengi ise kahverengidir. Günümüzde yaşamını İstanbul’da sürdüren Elif Yalçın İstanbul’da ikamet etmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!