Emre Uzunboy

Emre Uzunboy kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, oynadığı diziler, sevgilisi? Emre Uzunboy boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Emre Uzunboy
  • 0
  • 5086
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Emre Uzunboy kimdir, nereli, yaş, doğum tarihi, kaç yaşında, boyu, kilosu, hangi burç, doğum günü ne zaman,  sevgilisi, instagram hesabı? Emre Uzunboy Aşk Yeniden, Yasak Elma dizilerinde rol aldı mı? Emre Uzunboy dizileri, hangi dizilerde oynadı? Emre Uzunboy ne zaman doğdu, nerede yaşıyor, telefon numarası, boy kilo, yaşı kaç, kaçıncı sınıf, hangi lisede, hangi okulda okuyor? Emre Uzunboy hakkında bilgi, hayatı, vikipedi ve biyografi bilgileri.

Emre Uzunboy video içeriği üreticisi, sosyal medya fenomeni, influencer, youtuber ve tiktoker. Neredeyse sosyal medyanın her alanında aktif olarak içerikler üretmektedir.

Emre Uzunboy kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, oynadığı diziler, sevgilisi Emre Uzunboy boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

Emre Uzunboy 2003 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Gerçek ve tam adı Emre Murat Uzunboy’dur. İsmi konusunda annesinin Emre adını ve babasının da Murat adını istemesi üzerine iki adı oldu. Genç fenomen öğrenim hayatına doğup büyüdüğü İstanbul’da başladı. Memleketi aslen Trabzon’dur. Dr. Refik Saydam ortaokulunda eğitimini tamamladıktan sonra lisede eğitimine devam etti. Emre Uzunboy  lisede eşit ağırlık okumaktadır.

Günümüzde üniversiteye hazırlanan Emre Uzunboy Radyo Sinema ve Televizyon Programcılığı bölümünde okumayı hedeflemektedir.  Yakın arkadaşı Can ile skeçler kaleme alan Emre Uzunboy oyunculuk alanında da ilerlemek istemektedir.

Emre Uzunboy fenomen kimliğini inşa etmeye 2015 yılında yakın arkadaşı Can ile başladı. Birlikte yol aldığı Can ile bir dönem kısa süreliğine küs kaldı. Ardından barıştı. Emre Uzunboy arkadaşları arasında; Can, Anıl Şipak,  The Jantas ve Berkcan Güven’dir. Genç ve başarılı fenomen Emre Uzunboy Sina Kurt, Anıl Şipal ve Yangers kanalına konuk oldu. Emre Uzunboy tiktok üzerinden de video içerikleri üretmeye devam etmektedir.

Emre Uzunboy çoğunlukla vlog videoları ve reels videoları ile tanınmaktadır. Emre Uzunboy annesi ve babası kendisini sosyal medya mecrasında desteklemektedir.  Yetenekli fenomen Emre Uzunboy yalnız kaldığında yakın arkadaşlarını arayıp sohbet etmektedir. Yemek olarak sebze yemeklerinden hoşlanmayan Emre Uzunboy yatmadan önce tüm ailesini öptüğünü ve iyi geceler dediğini belirtmiştir. Bunu yapmasındaki temel amacın dünyanın fani olması şeklinde özetlemiştir.                                       

Emre Uzunboy dizi oyunculuk kariyerine 2015 yılında Aşk Yeniden dizisinde sahne alarak adım attı. Ardından 2019 yılında Yasak Elma dizisinde rol aldı. Özel hayatına ilişkin konularla gündeme gelmeyen Emre Uzunboy sevgilisi hakkında net bir bulgu yoktur.

Emre Uzunboy 2021 yılı itibarı ile 18 yaşındadır. Emre Uzunboy boyu 1.73 cm kilosu 68 kg ve burcu Boğa.

Emre Uzunboy dizileri ve filmleri

  • 2019 Yasak Elma
  • 2015 Aşk Yeniden

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!