Emir Berke Zincidi Kimdir?

PAYLAŞ
Emir Berke Zincidi Kimdir?
  • 0
  • 3236
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Emir Berke Zincidi Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Kısaca Biyografisi

İkizler Memo Can çocuk oyuncu kimdir? Emir Berke Zincidi babası kim? Boyu kaç? Kaç yaşında? Sevgilisi var mı? 2018 Son hali, kaçıncı sınıfa gidiyor ve kardeşi var mı? İkizler Memo Can dizisinin oyuncuları arasında çocuk oyuncu Emir Berke Zincidi hayatı ve biyografisi kim kimdir bölümümüzde.

Emir Berke Zincidi, onu herkes Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde dünyanın tüm dertlerinden uzak masumane dünyasında büyüyen yürekli çocuk Osman olarak tanıdı. Emir Berke Zincidi 4 Ekim 2005 senesinde Ankara’da dünyaya geldi. Aslen memleketi Ankaralıdır. Bugün 13 yaşında olan başarılı çocuk oyuncu 1.35 cm boyunda ve kilosu 44 kg ve Terazi burcudur.

Emir Berke Zincidi babası modellik yapmaktadır. Emir Berke Zincidi oyunculuk serüveni ailesinin onu cast ajansına kayıt ettirmesi ile başladı. Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi için aranan çocuk oyuncu olması için 200 çocuk oyuncu aday arasından seçildi.

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Osman karakterine hayat veren Emir Berke Zincidi oyuncu koçu, yönetmen ve pedagogla rolünü oynamaya ve setlerde yer almaya başladı.

Dönemin fenomen dizisi Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Osman karakteri ile yılın en iyi çocuk ödülüne layık görüldü. 2014 yılında Küçük Ağa dizisinde bu kez fırlama bir çocuk karakteri ile ekranlarda yer aldı. Bura da da Mehmetcan karakterinin hakkını verdi. 2015 yılında Bir Deniz Hikayesi  dizisinde yeniden merhaba dedi.

2018 yılında İkizler Memo Can dizinde 2 rolde oynamaktadır. Emir Berke Zincidi 2018 son halini görenler onun büyüdüğünü kolayca gözlemlemektedir.

Emir Berke Zincidi filmleri ve dizileri ise şöyle; Diziye 2 oyuncu koçu ve pedagog eşliğinde hazırlanan Emir Berke Zincidi oynamış olduğu rol ile Yılın En iyi çocuk oyuncu ödülünü kazanmayı başarmıştır. 2014 yılından itibaren ise Küçük Ağa dizisinde Mehmetcan karakterini canlandırmıştır. Emir Berke Zincidi 2015 yılında ise Kanal D ekranlarında yayınlanan Bir Deniz Hikayesi adlı dizide rol almıştır. Emir Berke Zincidi Ankara doğumludur.

2013 Hititya: Madalyonun Sırrı, 2009 Bu Kalp Seni Unutur mu?, Öyle Bir Geçer Zaman ki , 2014 Küçük Ağa, 2015 Bir Deniz Hikayesi, 2018, İkizler Memo Can.

Emir Berke Zincidi ailesi ile yaşantısını İstanbul’da sürdürmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!