Aras Bulut İynemli Kimdir?

PAYLAŞ
Aras Bulut İynemli Kimdir?
  • 0
  • 3749
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Aras Bulut İynemli Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Kısaca Biyografisi

Aras Bulut İynemli kimdir? Aras Bulut İynemli Çukur dizisinin Yamaç Koçovalı karakteri hayatı epey merak konusu oldu. Aras Bulut İynemli nereli? Aras Bulut İynemli boyu ve Aras Bulut İynemli sevgilisi kim? Hayranları öte yandan da Aras Bulut İynemli kaç yaşında? Aras Bulut İynemli kimin oğlu? Aras Bulut İynemli abisi kim? Yeşim İynemli kimdir? Aras Bulut İynemli kuzeni kim gibi sorular ardı ardına gelmeye başladı. Çukur dizisi oyuncuları arasında başarılı oyunculuğu ile Aras Bulut İynemli biyografisi haberimizde. Çukur Yamaç kim? Gelin hep birlikte yakından tanıyalım.

25 Ağustos 1990 İstanbul doğumlu olan Aras Bulut İynemli aslen İstanbulludur. Aras Bulut İynemli, Beşiktaş Anadolu Lisesi mezunu olup, İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Uçak Mühendisliği bölümünde okumaktadır.

Oyunculuk kariyeri ve başarı grafiği günden güne yükselen Aras Bulut İynemli aslında sanatçı bir aileden gelmektedir. Onun oyunculuk performansında köklü bir geçmişin sağlam izleri bulunuyor.

Aras Bulut İynemli ağabeyi henüz bilmeyenler için aktördür. Abisinin adı Orçun İynemli ve tabi ablası da  TV sunucusu ve şarkıcıdır. Yeşim İynemli Aras Bulut İynemli’nin ablasıdır. Tabi bu köklü akrabalık zinciri bunlarla da sınırlı kalmıyor.  Miray Daner Aras Bulut İnemli’nin kuzeniyken, Cengiz Daner amcası olup, Türk Sineması ve Yeşilçam Sinemasının usta ismi İlhan Daner ise dedesidir.

Amca Cengiz Daner
Dede İlhan Daner
Kuzen Miray Daner
Ağabey Orçun İynemli
Abla Yeşim İynemli

Aras Bulut İynemli Türkiye’de ilk 100 öğrenciden biri olarak üniversite sınavını kazandı. Aras Bulut İynemli  bugün pek çok kişi tarafından Türkiye’nin en yetenekli genç aktörlerinden biri olarak görülüyor. O en iyi televizyon dizisindeki performanslarıyla tanınıyor, Ali Kaptan replikleri ile hafızalarda kazınıyor. Öyle Bir Geçer Zaman ki ve tabi Muhteşem Yüzyıl, Maral, Tamam mıyız, İçerde ve Çukur dizisi. Tabi Aras Bulut İynemli’nin ilk kez ekrana geçtiği reklam filmi ve 2009 Arka Sokaklar dizisini de es geçmemek gerekiyor.

Aras Bulut İynemli 2-3 reklamda rol aldıktan sonra, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde rol aldı. Bu drama uluslararası başarı kazandı ve Aras Bulut İynemli Öyle Bir Geçer Zaman ki ile ödül aldı.

Aras Bulut İynemli sevgilis Bige Önal ile birlikteliği devam etmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!