Emre Irmak kimdir?

Gülben Ergen’i yeni sevgilisi Emre Irmak kimdir? Kim kimdir bölümümüzde Emre Irmak hayatı ve biyografisine ilişkin bilgiler sunacağız.

PAYLAŞ
Emre Irmak kimdir?
  • 1
  • 3251
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gülben Ergen’i yeni sevgilisi Emre Irmak kimdir? Kaç yaşında?

Gülben Ergen’i yeni sevgilisi Emre Irmak kimdir? Kim kimdir bölümümüzde Emre Irmak hayatı ve biyografisine ilişkin bilgiler sunacağız. Besteci Emre Irmak Gülben Ergen ile gündeme gelmeden önce de başarılı işlere imza atan önemli besteciler arasında yer almaktadır. İşte Emre Irmak ve müzik kariyerine ilişkin diğer bilmediklerimiz.

Emre Irmak kimdir? Aslen nereli? Evli mi?

Müzisyen, besteci Emre Irmak aslen İstanbulludur. Emre Irmak 27 Mayıs 1977 senesinde İstanbul’da dünyaya geldi. Daha önce herhangi bir evlilik yapıp yamadığı bilinmemektedir. Memleketi aslen İstanbul’dur.

Emre Irmak ne iş yapar? Emre Irmak mesleği ne?

Emre Irmak Türk müzisyen ve bestecidir. Mesleğinde oldukça önemli projelere imza atmıştır. Televizyon, belgesel, film müzikleri gibi pek çok alanda adından söz ettiren Emre Irmak daha 5 yaşında klasik piyano dersleri aldı. İlk konserini 7 yaşında Galatasaray Lisesi’nde gerçekleştirdi. 10 yaşında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı klasik müzik eğitimine start verdi. Babası da ülkemizin önemli müzisyenlerindendir.

İlk reklam müziği çalışmasını 14 yaşında yaptı.  15 yaşına girdiğinde de Radio Blue için müzikler besteledi. Konservatuar eğitimini yarıda bıraktı ve pop müzik dünyasına adım attı. Ülkemizde pek çok bilinen ünlü şarkıcılarla konserlerde yer aldı. Bestelerini pop müzik dünyasına yapan Emre Irmak Sezen  Aksu’dan, Kenan Doğulu’ya, Ajda Pekkan’dan Nilüfer’e pek çok isimle birlikte çalıştı. 1996 senesinde merhum Mehmet Ali Birand ile bir araya geldi. Habercilik, televizyon ve belgesel programlarına dair pek çok önemli projelere müzikler besteledi. 2005 yılında kendi müzik şirketini kurması ile ödüllü Yasemin Mori’nin albümünde prodüktör, besteci ve yapımcı olarak yer aldı. 2011 senesinde Jingle jackson reklam müzikleri şirketini kuran isim oldu. Ayrıca Gülben Ergen’in seslendirdiği Sürpriz şarkısının da bestesini yapan isimdir.

Emre Irmak boyu, kilosu ve burcu ne?

Emre Irmak boyu 1.78 cm kilosu 78 kg ve burcu Boğa.

Emre Irmak instagram hesabı

Emre Irmak Ödülleri

Emre Irmak bir kısa film ile Venedik Altın Aslan ödülü kazandı.

1 Yorum var

  1. clan symbol knight online clanlar için ücretsiz bir paylaşım sitesidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!