Erce Baykal kimdir?

İş adamı Erce Baykal kimdir? Erce Baykal nereli, kiminle evli? Erce Baykal ne iş yapar? Hayatı ve biyografisi kim kimdir bölümümüzde sizlerle.

PAYLAŞ
Erce Baykal kimdir?
  • 0
  • 4197
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Erce Baykal nereli? Kaç yaşında?

İş adamı Erce Baykal kimdir? Erce Baykal nereli, kiminle evli? Erce Baykal ne iş yapar? Hayatı ve biyografisi kim kimdir bölümümüzde sizlerle.

Erce Baykal hayatı ve biyografisi

Erce Baykal İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Çocukluk yılları İstanbul’da geçti. İlk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra 1993 yılında İstanbul Kadıköy Anadolu Lisesi’ni 2001 senesinde tamamladı. Liseden mezun olduktan sonra üniversiteye yine İstanbul’da başladı. 2001 yılında Işık Üniversitesi’ni kazandı. 2005 senesinde Işık Üniversitesi’nden mezun oldu. Eğitim ve öğrenimine daha sonra 2006 ila 2007 yılları arasında Bahçeşehir Üniversitesi

İşletme ve Yönetim bölümünde devam etti. 2013 yılına gelindiğinde Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme, Yönetim ve Operasyon bölümünde eğitimini sürdürdü ve 2015 yılında sürecini tamamladı.  Erce Baykal kariyerine 2016 yılında Bahçeşehir Üniversitesi’nde okutman olarak başladı. 2007 yılında görevine son verdi. 2006 yılının içinde İdeal Gümrük Müşavirliği bünyesinde çalışmaya başladı. Bu çalışma 12 yıl boyunca devam etti.

2012 yılında Tehlikeli Maddelerin Karayolu Deniz ve Demiryolu ile Taşınmasına İlişkin Tehlikeli Mallar Güvenlik Danışmanı olarak görev yapmaya başladı. 2014 yılında Bir Sınıf İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı olarak Yol Osgb İş Sağlığı ve Güvenliği Danışmanlık LTD. ŞTİ’de görev aldı. 2014 yılında TMG Tehlikeli Maddeler Güvenlik Danışmanlık Hizmetleri LTD. ŞTİ‘nin sahibi oldu. 2015 yılında TMG Akademi Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri adında şirketin de sahibi oldu.

2016 yılında SEÇ-G ve Yasal Uyum Müdürü olarak TAYSPED çatısı altında çalışmaya başladı. Günümüzde iş adamı Erce Baykal İstanbul, Türkiye Lojistik ve Tedarik Zinciri alanında çalışmalarını ve faaliyetlerini sürdürmektedir.

İş adamı Erce Baykal televizyon ekranlarının güzel sunucusu Buket Aydın ile Aralık 2013 yılında evlendi. Erce Baykal Buket Aydın ile evlenmeden önce 4 yıl seviyeli ve ciddi bir ilişkileri oldu. Ünlü çift evlendikten sonra balayı için Paris’i tercih etmişlerdir. Erce Baykal Buket Aydın’ndan 2020 yılında boşandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!