Erkan Kayhan kimdir?

PAYLAŞ
Erkan Kayhan kimdir?
  • 0
  • 10918
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Erkan Kayhan Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Biyografisi

Erkan Kayhan kimdir? Erkan Kayhan Realkom A.Ş sahibi ve kurucu ortağı. Adı daha önce lüks yatlarda sunucu ve oyuncu Fatoş Kabasakal ile anılan İş adamı Erkan Kayhan kimdir? Erkan Kayhan kimdir, nerelidir, ne iş yapar? Erkan Kayhan memleketi neresi? Fatoş Kabasakal ile evlenen Erkan Kayhan yaşı kaçtır?

Erkan Kayhan’ın ilk evliliği mi? Erkan Kayhan eski eşi var mı? Saygın iş adamı Erkan Kayhan ile Fatoş Kabasakal evlendi.

İş adamı Erkan Kayhan ünlü bir tekstil firmasının kurucu ortağı ve aynı zamanda ortaklarındandır. Realkom A.Ş. Kurucu Ortağı Erkan Kayhan, tekstil dünyasına ilk olarak 35 işçi ile başladı.  Günümüzde bu sayı şimdilerde binlerle ifade edilmektedir.

Bir dönem Konuralp’te bulunan fabrikası Düzce’ye taşınmıştı. Realkom Tekstil Ürünleri Pazarlama ortaklarından olan Erkan Kayhan İstanbul’da olan şirketleri 2011 senesinde merkezini Düzce’ye taşımıştı.

Ekranların güzle yüzü, oyuncu ve aynı zamanda sunucu Fatoş Kabasak’ın sevgilisi Erkan Kayhan uzun zamandır Fatoş Kabasakal ile birlikteydi.

İş adamı Erkan Kayhan Fatoş Kabasakal ile tanıştıktan sonra bu birlikteliği ileriye taşımaya başladılar. Çift 12 Ekim 2018 tarihinde evlenmiştir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!