Resul Dindar Kimdir?

PAYLAŞ
Resul Dindar Kimdir?
  • 0
  • 2191
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Resul Dindar Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Biyografisi

Resul Dindar kimdir siyasi görüşü nedir? Resul Dindar Derya Batum Dindar ile mi evli? Resul Dindar düğün fotoğrafları. Resul Dindar evli mi ve kızı var mı? Resul Dindar kaç kardeş ve eski eşi var mı? İşte tüm sorularla Resul Dindar hayatı.

Resul Dindar 1982 senesinde Artvin Hopa doğumludur. Sanat hayatı ve asıl müzik kariyeri 2008 senesinde başladı. İlk olarak müzisyen arkadaşlarıyla Karmate (Türkçe anlamı ile Değirmen) grubunu kurup solistliğini yapmıştır.

Müzik kariyeri boyunca “Karmate, Nani ve Nayino” isminde 2 albüme imza attı. Ancak Karmate grup birlikteliği 4 yıl kadar sürdü.  Resul Dindar 2012 senesinde Karmate grubundan ayrıldı.

2013 senesinde Divane albümü ile müzikseverlere yeniden merhaba dedi. Albümlerinde ve müzik kariyerinde Lazca, Megrelce, Gürcüce ve Hemşince şarkılara yer veren sanatçının eşi Derya Batum Dindar’dır.

Yaşamı boyunca müzik kariyerinde yükselişler olduğu gibi özel hayatında da talihsiz durumlarla karşılaştı. Anne ve babası 2018 yılında trafik kazası sonucu hastaneye kaldırıldı. Ancak Resul Dindar annesini bu kazada kaybetmiştir.

Resul Dindar Öykü Gürman “Sen Anlat Karadeniz” dizisinde “Sarıl Bana” şarkısı ile de oldukça popüler.

Ayrıca Menekşe Çelik Resul Dindar Armudun Dali Uzun, Petek Dinçöz Resul Dindar Teşekkürler ve Deniz Toprak Resul Dindar Sebebi Sensin ile hafızalara kazındı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!