Esra Özbakır Kimdir?

Esra Özbakır Kimdir? Esra Özbakır Kaç Yaşında? Esra Özbakır Estetik oldu mu? Esra Özbakır boyu, kilosu, burcu ne? Esra Özbakır sevgilisi.

PAYLAŞ
Esra Özbakır Kimdir?
  • 2
  • 3199
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Esra Özbakır kimdir? Esra Özbakır nereli?

Esra Özbakır Kimdir? Bugüne kadar farklı televizyon kanallarında birbirinden renkli ve başarılı programlara imza atan güzel sunucu Esra Özbakır Başkent İletişim’den eğitim aldıktan sonra medya ve televizyonculuk kariyerine başlamıştır. İstanbul doğumlu olan Esra Özbakır aslen başkent Ankaralıdır. Sunucu ve televizyoncu Esra Özbakır hayatı ve biyografisi kim kimdir bölümümüzde tüm ayrıntıları ile sizlerle.

Esra Özbakır kaç yaşında?

Esra Özbakır 1993 yılında İstanbul’da dünyaya geldi.  Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Sunuculuk kariyerini profesyonel olarak icra etmek için Başkent İletişim’den eğitim aldı.

İş dünyasında yaşanan gelişmeleri konu alan Beyaz TV’de ekranlara gelen “Yatırım Rotası” sunucusu Esra Özbakır daha önce de Bloomberg TV’de “Konutun Patronları” isimli programın sunuculuğunu yapmıştır. Aynı zamanda “Duyduk Duymadık Demeyin” 1antv ekranlarında yer almıştır. Ayrıca  Türk Sigorta Enstitüsü Vakfı ödül töreni sunuculuğunu üstlenmiştir. İyi bir at binicisidir.  İstanbul’da yaşamını sürdüren güzel sunucu Esra Özbakır çalışmalarını sürdürmektedir.

Esra Özbakır evli mi? Esra Özbakır eşi kim?

Esra Özbakır’ın evli olup olmadığı henüz bilinmemektedir.  Bu nedenle güzel sunucu Esra Özbakır’ın evli olup olmadığı net olarak bilinmemektedir. Bu bilgi kısa bir süre sonra eklenecektir. Edinilen bilgiler arasında güzel sunucunun bekar olduğu bilgisine ulaşılmıştır. 

Esra Özbakır estetik oldu mu?

Esra Özbakır estetik olup olmadığı televizyon ekranları başında izleyenler tarafından en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Ancak şu kadarını belirtmekte fayda var. Esra Özbakır estetik olmamıştır. Televizyon ekranlarında gördüğümüz Esra Özbakır doğal güzelliğini korumaktadır. Sade ve aşırı olmayan makyajı ile dikkatleri üzerine toplayan Esra Özbakır en çok kadın hayranları tarafından saçlarının stili ve saç rengi beğenilimektedir.

Esra Özbakır boyu, kilosu, burcu ne?

Esra Özbakır  boyu 1.68 cm ve kilosu 52 kg burcu bilinmemektedir.

Esra Özbakır instagram

Esra Özbakır instagram hesabı için tıklayın.

Esra Özbakır sunduğu programlar hangileridir?

Televizyon ekranlarında gördüğümüz başarılı sunucu Esra Özbakır meslek hayatında bazı televizyon kanallarında çeşitli programlar sundu. Bu programlar ise şöyle;

  • 1AN TV “Duyduk Duymadık Demeyin”
  • BEYAZ TV “Yatırım Rotası”
  • Bloomberg TV’de “Konutun Patronları”
  • Show Tv – Silikon Vadisi’nde Sosyomagazin.

2 Comments

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!