Eylül Adıgüzel kimdir?

Eylül Adıgüzel kimdir, nereli, kaç yaşında, kaç kilo, hangi burç? Eylül Adıgüzel tiktok, instagram, twitch? Eylül Adıgüzel sevgilisi kim?

PAYLAŞ
Eylül Adıgüzel kimdir?
  • 0
  • 2722
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Eylül Adıgüzel
Doğum tarihi: 25 Şubat 1998
Doğum yeri: İstanbul
Boy: 1.64 cm
Kilo: 44 kg
Burcu: Balık
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Bekar (Kaan Atıcı ile)
Meslek: Fenomen, Youtuber
İnstagram hesabı için tıklayın

Eylül Adıgüzel nereli? Kaç yaşında?

Eylül Adıgüzel kimdir, nereli, kaç yaşında, kaç  kilo, hangi burç? Eylül Adıgüzel tiktok, instagram, twitch? Eylül Adıgüzel sevgilisi kim? Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Eylül Adıgüzel hyatı ve biyografisi

Eylül Adıgüzel Türk sosyal medya fenomeni ve youtuber. Sosyal medya hesapalrı üzerinden paylaştığı video ve fotoğraflarla tanınmaya başladı.

Eylül Adıgüzel sevgilisi

Eylül Adıgüzel 25 şubat 1998 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Mmeleketi aslen Diyarbakır’dır. Henüz 12 yaşında bale eğitimi almaya başladı. 16 yaşında geçirdiği bir sakatlık sonucunda bel fıtığı oldu ve baleyi bırakmak durumunda kaldı. Liseyi tamamladıktan sonra İstanbul Okan Üniversitesi Mütercim-Tercümanlık bölümünde eğitimine devam etti.

Sosyal medya üzerinden Twitch ve YouTube kanalı üzerinden yayınlar ve video içerikleri paylaşan  Eylül Adıgüzel ilerleyen sürelerde Twitch kanalını kapatarak YouTube kanalı üzerinden içerikler yayınlamaya başlamıştır. Eylül Adıgüzel ve Duygu Köseoğlu, 2017 yılında “Suç Ortağım” adlı şarkıyı beraber seslendirmişlerdir. Ancak bu sıcak dostluk ve arkadaşlıkları ilerleyen dönemlerde sona ermiştir.

Eylül Adıgüzel 2 dövme ve 4 piercing’i bulunmaktadır. Sıkı bir Galatasaray taraftarı olan Eylül Adıgüzel renkler arasında tercihi siyah. Arabaları çok seven Eylül Adıgüzel, balık tüketmemektedir. Eylül Adıgüzel kişisel özellikleri arasında utangaç, hızlı sinirlenen ve üşengeç birisi olarak kendini tanımlamaktadır. Ayrıca pişmanlıkları arasında saçlarını sarıya boyatmak fikri yer almaktadır. Sevdiği filmler arasında Harry Potter Ateş Kadehi yer alırken en sevdiği hayva ise kedi. En ilginç özellği ise bebek ve arılardan korkmasıdır.

Eylül Adıgüzel özel hayatında 7 Temmuz 2016 yılından itibaren e-Spor oyuncusu ve Twitch yayıncısı Kaan Atıcı (Elwind) ile sevgili olduğu bilinmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!