Şenol Şankaya kimdir?

Şenol Şankaya kimdir, nereli, kaç yaşında? Şenol Şankaya iş adamı evli mi? Eşi kim? Hangi markaların sahibi? Serveti ne kadar? Şenol Şankaya vikipedi bilgileri, hayatı ve biyografi bilgileri.

PAYLAŞ
Şenol Şankaya kimdir?
  • 0
  • 4319
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Şenol Şankaya
Doğum tarihi: 1 Ocak 1970
Doğum yeri: Bursa
Boy: Bilinmiyor
Kilo: Bilinmiyor
Burcu: Oğlak
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Bilinmiyor
Meslek: İşadamı
Twitter hesabı için tıklayın

Şenol Şankaya nereli? Kaç yaşında?

Şenol Şankaya kimdir, nereli, kaç yaşında? Şenol Şankaya iş adamı evli mi? Eşi kim? Hangi markaların sahibi? Serveti ne kadar? Şenol Şankaya vikipedi bilgileri, hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Şenol Şankaya hayatı ve biyografisi

Şenol Şankaya Türk işadamıdır. Yeşim Tekstil CEO’su işadamı Şenol Şankaya, 2020 yılında Survivor’da ünlülerin yaptığı resmi satın alması ile gündeme gelmiştir.

Şenol Şankaya işadamı

Şenol Şankaya 1931 yılında Batı Trakya’da Gümülcine’de doğan Şükrü Şankaya’nın oğludur. Şenol Şenkaya 1 Ocak 1970 doğumlu ve aslen Bursalıdır. 2005 yılında vefat eden Nergis Holding’in Başkanı Şükrü Şankaya’nın oğludur. Yeşim Tekstil CEO’su Şenol Şankaya, Türk hazırgiyim ve konfeksiyon sektörünü dünyanın en büyük federasyonlarından biri olan Uluslararası Hazır Giyim Federasyonu’nda (IAF) temsil etmektedir.

Şenol Şankaya vikipedi

Uludağ İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı ve UİB Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanlığı yapan Şenol Şankaya Ekim ayında Hong Kong’ta düzenlenecek 1976 yılında Amerikalı, Avrupalı ve Japonyalı bir grup hazır giyim sanayicisi tarafından kurulan IAF’ta Türkiye’yi temsil edecek 3. Türk sanayici işadamlarından birisi olacak.

Survivor tablo ve resimleri satın alan Bursa sporlu Şenol Şenkaya 2020 yılında gündeme gelen işadamları arasında oldu. Günümüzde yaşamını Bursa’da sürdürmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!