Ezgi Gizem Akdoğan kimdir?

Ezgi Gizem kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu? Ezgi Gizem evli mi, eşi, kiminle evlendi, sevgilisi? Ezgi Gizem youtube, instagram resmi hesapları, fotoğrafları, oynadığı diziler?

PAYLAŞ
Ezgi Gizem Akdoğan kimdir?
  • 1
  • 11623
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Ezgi Gizem Özkara Akdoğan
Doğum tarihi: 23 Ekim 1989
Doğum yeri: Antalya
Boy: 1.65 cm
Kilo: 52 kg
Burcu: Terazi
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Evli (Yalçın Akdoğan ile)
Meslek: Fenomen, Youtuber
İnstagram hesabı için tıklayın

Ezgi Gizem nereli? Kaç yaşında?

Ezgi Gizem kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu? Ezgi Gizem evli mi, eşi, kiminle evlendi, sevgilisi? Ezgi Gizem youtube, instagram resmi hesapları, kitabı, fotoğrafları, oynadığı diziler, kardeşi, ailesi, ezgizem markası telefon numarası, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Ezgi Gizem hayatı ve biyografisi

Ezgi Gizem Akdoğan Türk Tiktoker, Youtuber, Sosyal Medya Fenomenidir. Bir dönem adı Musically olan ancak sonradan ismi TikTok olarak değişen dünyanın popüler video platformu üzerinden yayınladığı eğlenceli video ve fotoğraflarla tanınmaya başladı. Milyonlarca takipçisi bulunan Ezgi Gizem Akdoğan eşi kendisi gibi fenomen Yalçın Akdoğan’dır.

Ezgi Gizem oynadığı diziler telefon numarası

Ezgi Gizem Akdoğan 23 Ekim 1989 yılında Antalya’da dünya geldi. Memleketi aslen Kayseri’dir. Ezgi Gizem Akdoğan’ın babası aslen Kayserilidir. Ezgi Gizem Akdoğan eğitim ve öğrenimine Antalya’da başladı. Fenomen olma yolunda insatgram, TikTok ve Youtube kanalları üzerinden video, fotoğraf ve eğlenceli içerikler paylaşan Ezgi Gizem Akdoğan TikTok takipçisi 3 milyonu bulduğunda 2019 yılında arkadaşları ile parti vermiştir.

Ezgi Gizem Akdoğan sosyal medya üzerinden yayınlarına 2016 yılında başladı. Şık, yüksek enerjili senkronizasyonu dolu dolu videoları ile bugün 4,3 milyondan fazla hayranı bulunan Ezgi Gizem Akdoğan, ayrıca vloglar, el sanatları videoları, komedi çizimleri ve daha fazlasını yayınladığı Ezgizem YouTube kanalı bulunmaktadır. Fizuliyat ile düet yaptı.

Ezgi Gizem Yalçın Akdoğan

Futbolcu ve fenomen Yalçın Akdoğan ile tanıştıktan kısa bir süre sonra eşinin sakatlık geçirmesi ile eşi ile beraber 2013 yılında Antalya’da bir otelde çalışıp ilk yıl kazançları ile 2014 yılında düğünlerini yaparlar. İkinci yıl biriktirdikleri para ile de 2. Sene de kazandığı parayla tedavisini tamamlayarak Yalçın Akdoğan’ın tedavisini tamamlarlar.

Günümüzde Ezgi Gizem Akdoğan “Ezgizem Shop”  markasını kurdu ve Ezgizem.com.tr üzerinden Türkiye’nin her yerine ürünlerinin online satışını gerçekleştirmektedir.

1 Yorum var

  1. Abla seni cok seviyorum lütfen beni gör ve beni takip et lütfen

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!