Faturasız hat fiyatları 2024? Yeni faturasız hat fiyatları 2024?

Faturasız hat fiyatları Turkcell, Türk Telekom, Vodafone, Bimcell, Vestelcell, Pttcell fiyatları ne kadar? Hat almak kaç TL? Hazır Kart ücreti ne kadar? Faturalı faturasız yeni hat fiyatları, tarifeleri, internet ve konuşma paketleri hakkında güncel bilgiler haberimizin detayında.

PAYLAŞ
Faturasız hat fiyatları 2024? Yeni faturasız hat fiyatları 2024?
  • 0
  • 3962
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 7 dakika da oku
  • +
  • -

Faturasız hat fiyatları Turkcell, Türk Telekom, Vodafone, Bimcell, Vestelcell, Pttcell fiyatları ne kadar 2024? Hat almak kaç TL? Hazır Kart ücreti ne kadar? Faturalı faturasız yeni hat fiyatları, tarifeleri, internet ve konuşma paketleri hakkında güncel bilgiler haberimizin detayında.

Yeni faturasız hat fiyatları 2024?

Yeni faturasız hat fiyatları 2024 yılında tüm operatör şirketleri tarafından güncellendi. Tüm dünyada bugün yaşanan ekonomik krizler, savaşlar, döviz kurları karşısında ülkemizde de hizmet veren operatör şirketlerinin faturalı ve faturasız hat tarifelerinde, yeni faturasız hat alımlarında fiyatlar güncellendi. Ancak artan hat fiyatları yerinde sabit durmuyor. Özellikle döviz kuru, telekomünikasyon alt yapı hizmetlerinde ciddi bir artışa neden olmaktadır. Türkiye’de 1990’lı yılların sonlarına doğru hizmet vermeye başlayan operatör şirketleri arasında; Turkcell, Avea-yeni adı ile Türk Telekom, Telsim-yeni adı ile Vodafone en büyük 3 operatör şirketi yer alıyordu. Akabinde Türk Telekom altyapısını kullanarak daha ekonomik fiyatlarla hayatımıza Bimcell, Pttcell ve son olarak Vestelcell hizmet vermeye başladı.  Bimcell, BİM mağazalar zincirinin ekonomik olarak vatandaşlara Türk Telekom altyapısı ile sunduğu bir hizmet iken, aynı altyapıyı Pttcell ve Vestelcell de kullanmaya başladı. Ancak Vestelcell faturasız hat satışı bulunmamaktadır. 2022 yılında yeni faturasız hatlar tüm operatör şirketlerinin web sitesinden online olarak sipariş edilebiliyor. Üstelik yeni faturasız hatlar ücretiz olarak adresinize kadar teslim edilmektedir. Yeni faturasız hatlar ayrıca yanında ücretsiz ve avantajlı ürün, uygulama paketleri ile de oldukça cazip. Peki, 2024 yeni faturasız hat fiyatları ne kadar?

Vodafone faturasız hat fiyatları 2024

Vodafone faturasız hat fiyatları 2024 yılında güncel fiyatı belli oldu. Tüm diğer operatör şirketleri gibi Vodafone faturasız hat fiyatları da sabit bir fiyat politikası sürdürmemektedir.  Yeni Vodafone faturasız hat alımlarında; S Sport Plus aboneliği, BluTV Aylık Üyeliği, Vodafone Mobil Ödeme’den hediye TL, Exxen’de, App Store’da, Oyun Harcamalarında, Dijital Üyeliklerde, Storytel aboneliğini, Spotify Premium Aboneliği, YouTube Abonelikleri, Google One aboneliği, Mobile Legends, New State Mobile’da, Zula’da hediye TL ve Vodafone dMags ücretsiz Dergi uygulaması Vodafone faturasız yeni hat alanlara tanınan ayrıcalıklar arasında yer alıyor.

Vodafone faturasız hat fiyatı 2024 güncel 560 TL. Vodafone online üzerinden sim kart almak isteyeneler için ücretsiz eve teslimat imkanı da bulunuyor. Vodafone faturasız yeni hat alımlarında hattın içinde 10 GB internet ve 750 dakika konuşma süresi bulunuyor. Vodafone faturasız yükleme paketleri ve Vodafone Faturasız kolay paketleri incelemek için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz. Numara taşıma ve yeni hat alımlarında avantajlı paketleri görmek için Vodafone Faturasız kolay paketlere bakmanızda yarar var. https://www.vodafone.com.tr/tarifeler/faturasiz-kolay-paketler

Turkcell faturasız hat fiyatları 2024

Turkcell faturasız hatları Hazır Kart Paketleri adı altında müşterilerine sunmaktadır. Turkcell Mutlu paket ismini verdiği faturasız hat alımlarında ilk alıma özel 15 GB internet ve 750 dakika konuşma hediye etmektedir. Turkcell faturasız hatlar paket fiyatları 60 TL’den başlamaktadır. Yani aylık paketinizi yenilemek için en az 60 TL yüklemeniz gerekmektedir. Turkcell ülkemizde oldukça yaygın ve geniş bir abone kitlesine sahiptir. Baz istasyonu olarak da oldukça geniş mecralara hitap etmektedir.

Turkcell faturasız hat fiyatları 2024 güncel fiyatı 700 TL’dir. Turkcell faturasız hat alımlarını internet üzerinden almanıza olanak sağlıyor ve satın almış olduğunuz hazır kartı evinize ve işyerinize kadar ücretsiz teslim edebiliyor.

Turkcell faturasız hat Mutlu paketleri ve fiyatlarını incelemek için linke tıklamanız yeterledir. https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/hazir-kart

Türk Telekom faturasız hat fiyatları 2024

Türk Telekom faturasız hatları “Üçlü Paketler” adı altında müşterilerine sunmaktadır. Üçlü paketlerde internet, konuşma ve SMS yer almaktadır. Türk Telekom faturasız hat yeni sim kart alımlarında geçerli olmak üzere 10 GB internet ve 750 dakika bulunmaktadır. Ayrıca Türk Telekom faturasız paket ve tarifeler minimum 47 TL’den başlamaktadır. Tek avantajı diğer operatörlere nazaran üçlü paketleri bir arada bulundurmasıdır.

Türk Telekom faturasız hat fiyatları 2024 Temmuz ayında güncel fiyatı 560 TL’dir. Türk Telekom faturasız hat satın almak isteyenler Türk Telekom mağazalarına giderek şahsen ya da online üzerinden başvuru yaparak adreslerine ücretsiz olarak gönderilen sim kartını teslim alabilirler.

Türk Telekom faturasız hatları “Üçlü Paketler” ve diğer avantajlı paketler için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/uclu-paketler.aspx

Bimcell faturasız hat fiyatları 2024

Bimcell bilindiği üzere Türk Telekom alt yapısını kullanarak BİM Mağazalar zincirinin vatandaşlara ekonomik olarak sunduğu operatör hizmetidir. Bimcell faturasız hat Türk Telekom, Turkcell, Vodafon faturasız hatlara nazaran çok ekonomiktir. Türk Telekom kalitesi ile hem faturasız sim kartı ucuza satın alabilir hem de Dost üçlü paketleri ile daha ucuza ve kesintisiz iletişim sağlayabilirsiniz.

Bimcell faturasız hat fiyatları 2024 güncel fiyatı 350 TL’dir. Bimcell faturasız hat içinde 5 TL ile müşterilerine teslim edilmektedir. Bimcell faturasız hat sadece BİM Mağazalarından kimliğinizle başvuru yaparak satın alınmaktadır. Bimcell faturasız hat tarife ve paketlerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Bimcell faturasız hat tarife ve paketleri konuşma, internet ve SMS paketlerinden oluşmaktadır. Paket fiyatları 105 TL’den başlamaktadır. https://www.bimcell.com.tr/Content/212/tarife-ve-paketler.aspx

Pttcell faturasız hat fiyatları 2024

Pttcell faturasız hat fiyatları 2024 yılında tercih edebileceğiniz operatörler arasındadır. Pttcell faturasız hat Türk Telekom alt yapısı ile hizmet vermektedir. Diğer operatörlere nazaran sim kart fiyatı ekonomiktir. Türk Telekom alt yapısı kullanan Pttcell memur ve emekliler için avantajlı paketler sunarken bireysel içinde oldukça caziptir.

Pttcell faturasız hat fiyatları 2024 güncel fiyatı 350 TL’dir. Pttcell faturasız hat satın almak için Ptt şubelerine şahsen başvuru yapabilir ya da aşağıdaki link üzerinden Pttcel http://www.pttcell.com.tr/pttcell-nedir/nasil-pttcellli-olurum tıklayarak Pttcel hat sahibi olabilirsiniz. Pttcell faturasız hat tarife ve paketleri minimum aylık 120 TL yükleme ile mümkündür.

Pttcell faturasız hat paket ve tarifeleri için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. http://www.pttcell.com.tr/faturasiz-paketler

Tüm operatör şirketlerinin güncel fiyat bilgisi yukarıda yer almaktadır. Bimcell için sadece Bim Markete kimliğiniz ile başvurmanız yeterlidir. Pttcell için kimliğinizle PTT şubesine ya da online web sitesini ziyaret etmeniz kafidir. Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom yeni faturasız hat satın almak için bayileri kimliğinizle birlikte başvurmanız yeterlidir. Evden çıkamayan ve çalışan bireyler söz konusu 3 operatör olan Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom yeni faturasız hatların başvurusunu online olarak yaparak ev ya da işyerine hatta şehir dışına bile ücretsiz kargo ile satın alma imkanına sahiptirler.

Bu kampanyaları kaçırmamak için tüm operatör şirketlerinin güncel web sitelerini sıkça ziyaret etmeniz önerilmektedir. Çükü faturasız hat fiyatları günlük haftalık değişmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!