Gizem Tuncer

Gizem Tuncer kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, oynadığı diziler, sevgilisi? Gizem Tuncer boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Gizem Tuncer
  • 0
  • 2891
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gizem Tuncer kimdir, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu, doğum tarihi, doğum günü, dövmeleri, ne iş yapar, oynadığı diziler, burucu, eski hali, estetiksiz hali, nasıl zayıfladı, nasıl kilo verdi, diyeti, kaç kilo verdi? Gizem Tuncer sevgilisi? Gizem Tuncer boy kilo yaş, hayatı, vikipedi ve biyografi bilgileri.

Gizem Tuncer Mahmut Tuncer’in kızıdır. Aldığı eğitimler doğrultusunda ses sanatçısı olmayı seçti. Daha önce kiloları ile gündeme gelen Gizem Tuncer zayıflama yöntemi ile de dikkatleri üzerine çekmiştir.

Gizem Tuncer boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri

Şarkıcı, oyuncu ve sosyal medya fenomeni Gizem Tuncer 1992 yılında Muğla Bodrum’da dünyaya geldi. Memleketi aslen Şanlıurfa’dır. Eğitim hayatına Bodrum’da başladı. Ardından İstanbul’a geldi. Lise eğitimine Pera Güzel sanatlar lisesi tiyatro bölümünde devam etti.

Mezun olduktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Haliç Üniversitesi Türk Müziği Konservatuar bölümünde devam etti. Bu süreci daha sonra Sadri Alışık Tiyatrosu’nda özel oyunculuk eğitimleri alarak sürdürdü.

Müzik kariyerinde ilk 6 yıl babası Mahmut Tuncer’e vokallik yaptı. Ardından kendi bestelerini seslendiren Gizem Tuncer single ve müzik çalışmaları ile beğeni toplamayı başardı. Gizem Tuncer bir dönem babası Mahmut Tuncer’in dövmesini yaptırdığı gerekçesi ile gündeme geldi.

Bekar olan Gizem Tuncer boyu 1.68 cm ve kilosu 62 kg burcu Boğa.

Gizem Tuncer albümleri

  • 2020 Aşk Uykusu -EP

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!