Gülçin Karakaya

Gülçin Karakaya kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? İbrahim Tatlıses yeni sevgilisi Gülçin Karakaya kim? Ne iş yapıyor? Mesleği?

PAYLAŞ
Gülçin Karakaya
  • 0
  • 4241
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gülçin Karakaya kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, mesleği, ne iş yapıyor, ne iş yapar, ailesi, annesi ve babası, instagram hesabı? İbrahim Tatlıses Gülçin Karakaya evlendi. Gülçin Karakaya ne zaman evlendi? Gülçin Karakaya İbrahim Tatlıses’in sevgilisi hangi üniversiteden mezun? Gülçin Karakaya aslen nereli, boy kilo yaş, burcu, doğum tarihi, estetiksiz, oynadığı diziler, hangi dizilerde oynadı? Gülçin Karakaya kimdir nerelidir, hayatı, vikipedi ve biyografi bilgileri.

Gülçin Karakaya ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile 2 yıllık birlikteliği nedeni ile gündeme geldi ve bu şekilde tanınmaya başladı. Gülçin Karakaya İbrahim Tatlıses’in manikürcüsüdür. Ancak İbrahim Tatlıses kendi asistanı olarak tanıtmıştır.

Gülçin Karakaya 1994 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Eğitim hayatına İzmir’de başlayan Gülçin Karakaya meslek olarak manikürcülük yaptı. Gülçin Karakaya 2018 yılında İbrahim Tatlıses ile sevgili oldu. Daha önce ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses’in manikürcüsü olan Gülçin Karakaya İbrahim Tatlıses’ten 42 yaş küçük. Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses ise 68 yaşında, farklı evliliklerinden 7 çocuğu ve 9 torunu bulunmaktadır.

İbrahim Tatlıses ilk evliliğini Adalet Durak ile ikinci evliliğini 1979 yılında oyuncu Perihan Savaş ile üçüncü evliliğini 2011 yılında Ayşegül Yıldız ile yaptı.

İbrahim Tatlıses Derya Tuna ile birlikteliğinden İdo Tatlıses ve diğer evliliklerinden Melek Zübeyde Tatlı, Dilan Çıtak, Ahmet Tatlı, Elif Ada Tatlı, Gülden Tatlı, Gülşen Tatlı isimlerinde toplam 7 çocuğu dünyaya geldi.

Gülçin Karakaya İbrahim Tatlıses ile Mayıs 2021 yılında nikah masasına oturdu. İbrahim Tatlıses beşinci kez evlenmiş oldu.

Gülçin Karakaya boyu 1.68 cm kilosu 58 kg ve burcu Boğa. Gülçin Karakaya instagram hesabı için tıklayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!