Gürkan Şef Kimdir?

Gürkan Şef Kimdir? Etin jönü olarak adlandırılan Gürkan Şef gerçek adı Gürkan Topçu. 9 Ağustos 1985 yılında Denizli’de dünyaya geldi. Aşçılık mesleğine yabancı olmaması ailesinin sebze-meyve ve gıda toptancısı olmasına bağlıydı.

PAYLAŞ
Gürkan Şef Kimdir?
  • 0
  • 2192
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Etin jönü Gürkan Şef gerçek adı ne? Gürkan Şef kimdir?

Gürkan Şef Kimdir? Etin jönü olarak adlandırılan Gürkan Şef gerçek adı Gürkan Topçu. 9 Ağustos 1985 yılında Denizli’de dünyaya geldi. Aşçılık mesleğine yabancı olmaması ailesinin sebze-meyve ve gıda toptancısı olmasına bağlıydı. 10 yaşında mesleğine ilgi duymaya başladı. Eğitim hayatına Denizli’de başladı. Liseyi tamamladıktan sonra İstanbul’a geldi. Mutfak Akademisi’nde Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği eğitimi aldı. Eğitim sürecinin ardından Avrupa ve Afrika Mutfağı diplomasını almaya hak kazandı. Kim kimdir bölümümüzde Gürkan Şef kimdir? Sorularımızın yanıtını aramaya devam ediyoruz.

Gürkan Şef Aşçılık stajı nedeniyle İtalya’ya gitti. Makarna ve pizza alanından ziyade et dünyasına merak sardı. Bu süreçten sonra Türkiye’ye geri döndü. Çeşitli restoranlarda çalıştı. England Meat School’da kasaplık eğitimi aldı.

Gürkan Şef ayrıca Türkiye’nin ilk diplomalı kasabı unvanı almıştır. Bu yönü ile diğer şeflerden ayrılmaktadır.

Gürkan Şef boyu, kilosu ve burcu nedir?

Gürkan Şef boyu 1.78 cm ve kilosu 74 kg burcu ise Koç.

Gürkan Şef menü fiyatları ne kadar? Gürkan Şef Dubai fiyatları pahalı mı?

Gürkan Şef menü fiyatları çok pahalı değildir. Yalnızca Dubai fiyatları oldukça farklı ve pahalıdır. Orta ölçekli herkes ailesi birlikte bu güzel menülerin lezzetini tadabilirler.

Gürkan Şef nasıl gidilir? Gürkan Şef nerede çalışıyor? Gürkan Şef nerede çıkıyor?

Gürkan Şef 2014 yılında Türkiye’ye döndü ve steakhouse restoranın ilk şubesini Nişantaşı’na açtı. Mayıs 2017 de ikinci şubesini Etiler’e açtı. Gürkan Şef aynı zamanda Dubai ve Mekke’de de hizmet vermektedir. Gürkan Şef SteakHouse Arap sosyetesinin vazgeçilmez mekanlarından birisidir. Gürkan Şef Londra, Cidde ve Riyad gibi dünyanın çeşitli yerlerinde de hizmet vermek için çalışmalarına başlamıştır. Gürkan Şef’in Etiler’deki mekanı ünlü isimlerin uğrak mekanı olmuştur.

Gürkan Şef evli mi? Sevgilisi kim? Gürkan Şef kiminle evli?

Helin Avşar etin jönü Gürkan Şef ile birlikte oldu. Özel hayatı ile magazin dünyasında yer almayan Gürkan Şef uzun süredir birlikte olduğu oyuncu Fatma Toptaş ile evlilik kararı aldığı bilinmektedir. Günümüzde yaşantısını İstanbul’da sürdüren Gürkan Şef Türkiye’de yayınlanan MasterChef programına da konuk jüri olarak katılmıştır.

Gürkan Şef instagram hesabı için tıklayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!