Halime Erdoğan Kimdir?

PAYLAŞ
Halime Erdoğan Kimdir?
  • 0
  • 3767
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Yazar Halime Erdoğan Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Kısa Biyografi

Halime Erdoğan kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi kitapları yazdı, evli mi? “Hayalci Çocuk”  kitabının yazarı Halime Erdoğan’ın kitabı neden toplatıldı? Yazar Halime Erdoğan, çocuk kitabı yazarlığı ve son yıllarda çocukları bağımlı hale getiren çeşitli sanla oyunlara karşı tepkileri ile gündeme gelen araştırmacı, gazeteci ve yazardır.

Hayalci Çocuk kitabı yazarı kim? Halime Erdoğan kimdir? Halime Erdoğan’ın kitabı neden toplatıldı? Halime Erdoğan’ın toplatılan kitabının adı ne? Hayalci Çocuk neden toplatıldı? İşte yanıtını aryan tüm sorular.

Halime Erdoğan’ın ‘Hayalci Çocuk’ adlı çocuk kitabında bulunan bazı satırlar, aileleri ve okuyanları oldukça şaşırttı. Hal böyle olunca “Hayalci Çocuk” kitabının 58 ve 61. sayfalarında hikayede kahraman bir çocuğun cinsel istismara uğraması şeklindeki ifadeler  bir anda tepkilerin oluşmasına neden oldu. Yazar Halime Erdoğan konu hakkında resmi sosyal medya kanalından Twitter üzerinde açıklamalarda bulunmasına rağmen “Hayalci Çocuk” kitabı piyasadan geri çekilerek toplandı.

Halime Erdoğan Twitter Hesabı.

“Çocukların çeşitli tacizleri ancak okuyarak öğrenebilecekleri yönünde savunma hazırlayan yazar Halime Erdoğan’ın yaptığı açıklamalar “Hayalci Çocuk” kitabının toplatılmasının önüne geçemedi.

İşte Yazar Halime Erdoğan kimdir sorusunun yanıtı kim kimdir bölümünde sizlerle.

Halime Erdoğan gazeteci yazar 1986 yılında dünyaya geldi. Bugün 32 yaşında olan yazara ait 3 kitap bulunmaktadır. Yazar Halime Erdoğan eğitim hayatına İzmir’de başladı. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Bölümünden mezun olmuştur.

Çocuk romanı yazarı Halime Erdoğan bugüne kadar Egasus ve Puslu Yayıncılık etiketi ile 3 adet kitabı okuyucu ile buluşmuştur. Bu kitaplar; Hayalci Çocuk, Sihirli Bulutlar, Yasak Aşk Melankolisi kitapları oldu.

Halime Erdoğan kariyer yolculuğunda çocuk romanı yazarlığının yanı sıra News From The Queen, şirketinde, Ege Olay internet sitesinde köşe yazarı olarak, kendi bloğu olan https://yazarhalimeerdogan.blogspot.com sitesinde yüzlerce ünlü ve tanınmış simalarla röportajları bulunmaktadır.

Çocuk, Gençlik, Çocuk Öyküleri, Roman, ve çeşitli Edebiyat kategorilerinde eserler Halime Erdoğan’ın 2016 yılında Mhp İzmir İl Başkan Yardımcısı Cumhur Bulut ile video röportajı da bulunmaktadır. Aşağıda yazarın kaleme aldığı kitapları bulabilirsiniz.

Halime Erdoğan kitapları

  • Sihirli Bulutlar
  • Yasak Aşk Melankolisi
  • Hayalci Çocuk

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!