Masterchef Kerem Kimdir?

PAYLAŞ
Masterchef Kerem Kimdir?
  • 0
  • 4570
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Masterchef Kerem Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Kısa Biyografi

Masterchef Kerem kimdir? Masterchef Kerem Giritlioğlu soyadı ve instagram hesabı ve Masterchef Kerem ve Burcu sevgili mi en çok merak edilen konular arasında yer aldı. Peki, Masterchef Kerem kimdir? Nereli? Soyadı ne? Masterchef Kerem yemekteyiz programına katıldı mı? Tam adı ile Masterchef Kerem kimdir, nereli, doğum tarihi, kaç yaşında, boyu, kilosu, evli mi, sevgilisi, burcu, kısaca hayatı ve biyografisi kim kimdir bölümümüzde.

Haberönü kimdir bölümümüzde Kerem Giritlioğlu hakkında tüm haberleri derledik. İşte tüm detaylar.

Asıl ve tam adı Kerem Giritlioğlu 1993 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Aşçılık konusunda ve yemek yapma hususunda geçmişi çocukluk yıllarına dayanmaktadır. Eğitim ve öğreniminin ardından aşçılık mesleğini profesyonel olarak icra edebilmesi için İstanbul’da çeşitli mekanlarda ve zengin mutfaklarda görev aldı. Türk mutfağını yakından tanıma şansı elde eden Masterchef Kerem ikinci etabında Avrupa mutfağını mercek altına almak istedi. Bu nedenle lise öğreniminin ardından Yurt dışına gitmeye karar verdi.

Masterchef Kerem boyu 1.82 cm olup kilosu 82 kg’dır.

Masterchef Kerem yurt dışında eğitim almak için 2015 senesinde Le Cordon Bleu Australia-Sydney aşçılık alanında eğitim aldı. Aşçılığa olan öğrenme hırsını hiçbir zaman kaybetmedi. Vatani görevini yaparken de asker ocağında mutfakta hünerlerini sergilemekten geri kalmadı.

Masterchef Kerem Stajyer Şef olarak 2009 yılında Bakü, Azerbaycan’da Mangal Restoranı’nda çalıştı.

Mesleki kariyerinde La Petite Maison İstanbul ve daha öncesinde Swissôtel Grand Efes İzmir, Bondi Pizza Restaurant & Bar, Emporium Restaurant mekanlarında çalıştı.

Masterchef Kerem Australia Sydney’de 1 yıllık aşçılık eğitimi aldıktan sonra Türkiye’ye dönüş yaptı. Burada çeşitli mekanlarda görev almaya başladı. Kısa bir süre sonra yeteneklerini üst düzeye çıkarmaya başlayan Masterchef Kerem Türk mutfağını Avrupa’da aldığı aşçılık eğitimi ile harmanlayarak güzel lezeetler ortaya çıkarmaya başladı. Bu yeteneklerinin yanı sıra iyi bir sese sahip olan Masterchef Kerem Türk Sanat Musikisi ve bir çok alanda şarkı söyleme yeteneği ile de bilinmektedir. Evcil hayvanları ve doğayı da seven Masterchef Kerem köpeklere karşı ilgilidir. MasterChef Kerem dinlemek için tıklayın. 

Masterchef Kerem evli mi ve sevgilisi kim gibi soruların yanıtlarına gelince şuan için Masterchef Kerem sevgilisi yoktur. Ancak Masterchef Kerem Burcu ile sevgili mi şeklinde yarışma programında yakınlaşmaları oldukça ses getirmiştir.

Masterchef Kerem Masterchef Türkiye yarışmasında yarışarak 2018 Masterchef Türkiye’nin birincisi olmak için çalışmalarını sürdürse de yarışmayı 2’inci olarak tamamlayarak hayallerine veda etti. Ancak 2. olarak işini ve kariyerini de garantilemiş oldu. Masterchef jürisi Somer Sivrioğlu’nun restoranında “Sydney’de Efendy” yurt dışında çalışacak isim oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!