Hande Soral Kimdir?

PAYLAŞ
Hande Soral Kimdir?
  • 0
  • 2788
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Hande Soral Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Kısaca Biyografisi

Diriliş Ertuğrul İlbilge Hatun kimdir? Güzel oyuncu Hande Soral kimdir, kaç yaşında? Hande Soral oyunculuk serüveni, kimine evli, kaç yaşında kardeşleri ve ailesi hakkında tüm detaylan kim kimdir bölümümüzde haberonu.com’da.

Güzel oyuncu Hande Soral 2 Şubat 1987 senesinde Bursa İnegöl’de dünyaya geldi. Ekranlardan tanıdığımız oyunuc Bensu Soral ve Bedirhan Soral’ın kardeşidir.  Hande Soral Babası’nın adı ise Hamdi Soral’dır. Boyu 160 cm olan güzel oyuncu 47 kg ve Kova burcudur.

Eğitim hayatına Bursa’da başlayan güzel oyuncu, İnegöl Turgut Alp Anadolu Lisesi’ni tamamladı.  Daha sonra üniversite eğitimi için İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümünü tamamladı. Stajını Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’de yapmıştır.

Hande Soral’ın oyunculuk kariyeri rastlantılar sonucunda oluşmuştur. 2008 senesinde Komedi Dükkanı talk şov programına seyirci olarak gelir. Sahnede misafir oyuncu olarak oldukça beğeni toplar.  Program bitiminde Komedi Dükkanı’nın rol gereği beceriksiz yönetmeni Fırat Doğu Parlak tarafından oyunculuk için teklif alır.

Bu rastlantılar zinciri onu oyunculuğunun zirvesine taşımaya yeter. “Komedi Dükkanı, Gecekondu, Küçük Kadınlar, Çalıkuşu, Bir Günah Gibi, Böyle Bitmesin, Alev Alev, Budala, Fatih 2013, Doksanlar, Yılanların Öcü, Kalbim Yangın Yeri, Evlat Kokusu, Birleşen Gönüller ve İsimsizler” gibi bir çok dizi filmlerde rol aldı.

Özel yaşamında kardeşi Bensu Soral ile her açıdan çok kıyaslandı. Özel yaşamında ismi oyuncu İsmail Demirci ile anıldı. Birliktelikleri uzun sürdü. Hande Soral 2017 senesinde İsmail Demirci ile evlendi.

Hande Soral Diriliş Ertuğrul İlbilge Hatun rolünde oynamıştır. 2021 yılında “Bir Zamanlar Çukurova” kadrosuna dahil olmuştur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!