Bensu Soral Kimdir?

PAYLAŞ
Bensu Soral Kimdir?
  • 0
  • 2144
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Bensu Soral Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Kısaca Biyografisi

Bensu Soral kimdir? Bensu Soral aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte Bensu Soral biyografisi. Bensu soral 2 Şubat 1991 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi. Bensu Soral kendisi ile aynı mesleği paylaşan Hande Soral’ın kız kardeşidir. İkizi Bedirhan Soral. Bensu Soral kilo 50’dir. Bensu Soral boyu 1,70 cm’dir.

Bursa’da eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Grafik Bölümünde halen eğitimini sürdürmektedir. Üniversite yılları devam ederken çeşitli kurumlarda model ve mankenlik yapan Bensu Soral, oyunculuk eğitiminin ardından mankenliği bırakmıştır. Hayvanlara duyduğu sevgi ise oldukça fazladır.

Bensu Soral’ı TV ekranları ile buluşturan ilk proje “Yol Ayrımı” dizisidir. Bununla birlikte Bensu Soral Murat Dalkılıç’ın Kader klibinde de yer almıştır. Bensu Soral’ı esas izleyicisi ile buluşturan proje İçeride dizisi oluştur.

Başrollerinde Çetin Tekindor, Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İğnemli ve Uğur Yücel’in olduğu dev kadroda yer almıştır. İçerde Bensu Soral için büyük bir çıkış noktası olmuştur. Bensu Soral sevgilisi ile gündeme gelmeyen daha çok işi ile ön planda olan güzel oyuncularımız arasındadır.

Bensu Soral sevgilisi Hakan Baş ile 29 Eylül 2018 tarihinde evlendi.

Oyunculuk kariyerinde Vicdan dizisi güzel oyuncunun farklı yönlerini ortaya çıkartmıştır. Bensu Soral Star TV’de Beren Saat, Hülya Avşar ve dev kadrosu ile yayınlanan Kösem dizisinde de adından söz ettirmiştir.

Bensu Soral’ın içinde bulunduğu diğer projeler ise 2014 Boynu Bükükler, 2015 Tatlı Küçük Yalancılar oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!