Yaşar Hacısalihoğlu Kimdir?

PAYLAŞ
Yaşar Hacısalihoğlu Kimdir?
  • 0
  • 4867
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 4 dakika da oku
  • +
  • -

Yaşar Hacısalihoğlu Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Kısaca Biyografi

Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu kimdir? Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu nereli? Bu biyografimizde tüm detayları sizler için derledik. Yaşar Hacısalihoğlu Cumhuriyet mitingi konuşması ile gündeme gelmişti. Yaşar Hacısalihoğlu 2007 cumhuriyet mitingi konuşmaları ile epey ilgi odağı olmuştu. Peki, Yaşar Hacısalihoğlu kaç yaşında? Tüm detaylar biyografi bölümümüzde.

Yaşar Hacısalihoğlu doğum yeri en çok merak edilen konular arasında. Nitekim kendisi Trabzon, Tonya’lıdır. Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu özgeçmiş olarak ülkemizde başarılı projelere imza atmış ünlü bir yazardır. Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu kitapları ile de oldukça popüler bir kitle kazanmıştır. Bugünlerde gündem oluşturan isim Yaşar Hacısalihoğlu eşi kim? Hangi alanlarda faaliyet gösteriyor. Eğitimci yönü, siyasi kariyeri ve siyaset sahnesi.  Yaşar Hacısalihoğlu hangi partiden? Tüm bu soruların yanıtlarını biyografimizde bulabilirsiniz.

O halde tüm yanıtları kolayca bulabileceğiniz Yaşar Hacısalihoğlu kimdir nerelidir? Yaşar Hacısalihoğlu memleketi , nerede doğdu, özgeçmişi ,le bölümümüzde.  Yaşar Hacısalihoğlu yazıları ile de ciddi bir okuyucu kitlesine sahiptir. Yaşar Hacısalihoğlu Ergenekon, Fethullah Gülen ilişkisi de sıkça konuşulan konular arasında yer aldı. İşte Yaşar Hacısalihoğlu hayatı sizlerle.

Yaşar Hacısalihoğlu 5 Nisan 1964 yılında Trabzon Tonya’da dünyaya geldi. Aynı zamanda Nevzat Hacısalihoğlu’nun oğludur. İlk ve orta öğrenimi ve lisenin ardından 1985 senesinde İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesini bölümünü kazandı ve bu alandan mezun oldu.  1988 tarihinde İstanbul Üniversitesi Deniz Bilimleri ve İşletmeciliği Enstitüsünde eğitimini tamamladı. 1995 yılında İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde doktorasını bitirdi.

1996 tarihinde Yardımcı Doçent unvanını aldı. 1999 tarihinde de Mimar Sinan Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama bölümünde yüksek lisans yapmıştır. Birçok Seminer, Panel ve Radyo-TV programları, Kongre, Sempozyumda bulundu. 2002 yılında da Doçent unvanına sahip olmuştur.

Yaşar Hacısalihoğlu, Küreselleşme Mekânsal Etkileri Ve Türkiye, Jeopolitik ve Jeostratejik Analizler kapsamında dersler vermiştir.

Yaşar Hacısalihoğlu Akp, Akşam gazetesi, Avrasya Tv, Beykent üniversitesi, Aydınlık, Cnn Türk, Evrensel, Türkiye Gazetesi, Ulusal Kanal, Zaman Gazetesi, Yeni Yüzyıl gibi kurumlarda ilişkisi oldu.

2008 tarihinde Beykent Üniversitesi’nde Profesör olarak görev aldı.  2009 yılında da Amerika’da Teksas Şehir Üniversite’nde görev yaptı.  Hacısalihoğlu Akşam Gazetesi’nde köşe yazarı olarak görev yapmaktadır.

Yaşar Hacısalihoğlu iletişim

Yaşar Hacısalihoğlu facebook: https://www.facebook.com/ProfDrYasarHacisalihoglu/

Yaşar Hacısalihoğlu twitter: https://twitter.com/yhacisalihoglu

Yaşar Hacısalihoğlu instagram:

Yaşar Hacısalihoğlu linkedin: https://tr.linkedin.com/in/prof-dr-ya%C5%9Far-hac%C4%B1saliho%C4%9Flu-7496a260

Yaşar Hacısalihoğlu youtube üzerinden videolarına ulaşabilirsiniz.

Yaşar Hacısalihoğlu Kitapları

Çağdaşlık ve Yurttaşlık Bilinci

Yeni Dünya Düzeni Arayışı ve Türkiye

Türkiye’nin Kentsel Gelişme Süreci ve 1999 Marmara Depremi

Küreselleşme Mekansal Etkileri ve İstanbul

Yaşar Hacısalihoğlu Görselleri ve Fotoğrafları

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!