Emre Üçtepe Kimdir?

PAYLAŞ
Emre Üçtepe Kimdir?
  • 0
  • 2698
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Emre Üçtepe Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Kısaca Biyografisi

Diriliş Ertuğrul Padişah Osman kim? Diriliş Ertuğrul çocuk oyuncu Osman kimdir? TRT 1 Diriliş Ertuğrul Dizisi Emre Üçtepe kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi okula gidiyor? Yayınlandığı günden bu yana en çok izlenen dönem filmleri arasında yer alan Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul Bey’in en küçük oğlu olan Padişah Osman Bey kimdir? Emre Üçtepe babası, ailesi, hayatı ve biyografisi kim kimdir bölümümüzde.

11 yaşında olan çoçuk oyuncu Emre Üçtepe 2007 yılında Tokat Yeşilyurt’ta dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da devam etmektedir. Günümüzde ortaokulda öğrenimine devam etmektedir.  Emre Üçtepe babası Kick Boks milli takım antrenörü ve eğitmeni Bahattin Üçtepe’dir. Babası 2014 senesinde Tokat Enler ödül töreninde  spor eğitmeni ödülüne layık görülmüştür.

Dizi, sinema ve reklam projelerinde yer alan Emre Üçtepe televizyonculuk kariyerine 6 yaşında başladı. İlk olarak TV formatında yayınlanan televizyon sinemalarında rol aldı. Bu filmler daha çok Kanal 7 ekranlarında yayınlandı.

Sinema filminde de rol aldı. 2013 yılında “Başarmalısın” adlı sinema filminde rol aldı.

Türk Hava Yolları reklamlarında oynadı.

Emre Üçtepe Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alman çocuk oyunculardandır.

Göz rengi Kahverengi, boyu 1.41 cm, kilosu ise 35 kg’dır ’tir.

Diriliş Ertuğrul dizisinde Osman Bey’in çocukluk dönemini canlandıran Emre Üçtepe oyunculuk kariyerini sürdürmeye devam etmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!