HİM İzmir Büyükşehir Belediyesi yardım başvurusu 2024?

HİM İzmir Büyükşehir Belediyesi yardım başvurusu 2022? HİM İzmir Büyükşehir Belediyesi yardım başvurusu nasıl yapılır? HİM İzmir Büyükşehir Belediyesi erzak yardım başvurusu ve HİM İzmir Büyükşehir Belediyesi yardım başvurusu sorgulama nasıl yapılır? HİM İzmir Büyükşehir Belediyesi yardım başvurusu ve sorgulamaya ilişkin bilgiler haberimizin detayında…

PAYLAŞ
HİM İzmir Büyükşehir Belediyesi yardım başvurusu 2024?
  • 0
  • 1680
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 4 dakika da oku
  • +
  • -

HİM İzmir Büyükşehir Belediyesi yardım başvurusu 2024? HİM İzmir Büyükşehir Belediyesi yardım başvurusu nasıl yapılır? HİM İzmir Büyükşehir Belediyesi erzak yardım başvurusu ve HİM İzmir Büyükşehir Belediyesi yardım başvurusu sorgulama nasıl yapılır? HİM İzmir Büyükşehir Belediyesi yardım başvurusu ve sorgulamaya ilişkin bilgiler haberimizin detayında…

HİM İzmir Büyükşehir Belediyesi yardım başvurusu nasıl yapılır?

HİM İzmir Büyükşehir Belediyesi yardım başvurusu yani açılımı ile Hemşeri iletişim merkezi İzmir’de ikamet eden vatandaşlarımız için maddi yardım, gıda-erzak yardımı ve nakdi para yardımı alabilecekleri İzmir sosyal destek projesidir. Bu sosyal destek projesi İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanmaktadır.

HİM İzmir Büyükşehir Belediyesi yardım başvurusu nasıl yapılır? Diye araştıran vatandaşlarımız için öncelikle başvuru ekranına gitmek için aşağıda yer alan linki tıklamaları gerekmektedir.

HİM İzmir Büyükşehir Belediyesi yardım başvurusu yap: https://www.bizizmir.com/tr/Him/BasvuruKayit

Yukarıda yer alan bağlantıya tıkladıktan sonra Başvuru kayıt formu ekranı ile karşılaşacaksınız. Bu formda yer alan kısımları eksiksiz olarak doldurmanız gerekmektedir.

HİM İzmir Büyükşehir Belediyesi yardım başvurusu için Başvuru kayıt formunda yer alan ad, soyad, e-posta, cep telefonu numarası, T.C kimlik no, Doğum tarihi, alanlarını eksiksiz doldurduktan sonra, hemen altta “Başvuru İçeriği” alanına başvuru nedeninizi, maddi durumunuzu özetleyen anlaşılır ve doğru bilgiler giriniz. Bu süreçten sonra adres bilgilerinizi belirtebilir ya da harita üzerinden işaretleyerek konumunuzu girebilirsiniz. Ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafına iletmek istediğiniz ek dosyalarınız, belgeleriniz varsa bu dosyaları da mutlaka gönderin.

Son olarak “Cevap istiyor musunuz” ve “Bilgilerimi gizle” seçeneğini seçtikten sonra KVKK Aydınlatma Metni’ni onaylayın, en altta yer alan mavi butona basarak “Başvuru yap” seçeneği ile  HİM İzmir Büyükşehir Belediyesi yardım başvurusunu tamamlayınız.

Başvurunuz mesai saatleri içerisinde işleme alınmaktadır. 4444035 Çağrı Merkezi’nden 7/24 başvuru sürecinize ilişkin destek ve bilgi alabilirsiniz. HİM İzmir yardım başvuru formu ekranı aşağıda yer almaktadır.

HİM İzmir Büyükşehir Belediyesi erzak yardım başvurusu

HİM İzmir Büyükşehir Belediyesi erzak yardım başvurusu için bu linkihttps://www.bizizmir.com/tr/Him/BasvuruKayit tıklayabilirsiniz. İzmir Büyükşehir Belediyesi gıda ve erzak yardım başvurusunu tamamlayan vatandaşlarımızın başvuru süreçlerine ilişkin değerlendirmeler belediye heyeti tarafından yapılmakta olup yardım başvurusu sonucu için HİM İzmir Büyükşehir Belediyesi yardım başvurusu sorgulama hizmetini kullanabilirsiniz.

HİM İzmir Büyükşehir Belediyesi yardım başvurusu sorgulama

HİM İzmir Büyükşehir Belediyesi yardım başvurusu sorgulama linki aşağıda yer almaktadır. HİM İzmir Büyükşehir Belediyesi yardım başvurusu sorgulama yap: https://www.bizizmir.com/tr/Him/BasvuruSorgula

Başvuru sorgula ekranına başvuru esnasında size verilen takip no ve güvenlik kodunu girerek sorgulama işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Him İzmir yardım başvuru formu nasıl doldurulur? İzmir Belediyesi Him yardım başvurusu. İzmir Belediyesi maddi ve gıda yardımı. Him yardım başvurusu hakkında bilgileri derledik.

Him Askıda fatura yardım başvurusu

İzmir Büyükşehir Belediyesi diğer Büyükşehir Belediyeleri gibi askıda fatura hizmetini vatandaşlara sunmaktadır.  İzmir Askıda fatura yardım başvuru formu için; https://www.bizizmir.com/tr/AskidaFatura/Basvuru linkine tıklayabilirsiniz.

İzmir Büyükşehir Belediyesi açık adres bilgileri

Mimar Sinan Mahallesi, Kültürpark Fuar içi yolu (Eski Univesiade binası) No:9/20 Konak / İZMİR

Tel: 444 40 35 E-posta: him@izmir.bel.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!